Θα γίνει… Σφαγή και του χρόνου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Άγριες διαθέσεις έχει μαθαίνω ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης! Δεν του φτάνει η φετινή…σφαγή, ετοιμάζεται να κινηθεί ανάλογα και του χρόνου!

Μην πάει ο νους σας στο κακό-πάντα!-. Ο λόγος για τον συναρπαστικό «Θεό της σφαγής» του,       που λόγω της τεράστιας καλλιτεχνικής αλλά κι εμπορικής επιτυχίας που γνωρίζει, πρόκειται να «πάει» αι του χρόνου στο «Αθηνών»! Έτσι λένε τουλάχιστον οι εγκυρότατες πηγές μου και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού… σπάει πόρτες και αποθεώνεται από το κοινό;

Αξίζει  εδώ να σημειώσω ότι ο Μαρκουλάκης έχει… διπλό ρόλο στην δουλειά αυτή:του σκηνοθέτη    και του πρωταγωνιστή,με τους εξαιρετικούς Στεφανία Γουλιώτη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Λουκία Μιχαλοπούλου να «κεντάνε» πλάι του. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, σου λέει!

12.30 Όπως πρώτος σας έχω ενημερώσει κι άλλη μια γερή δουλειά του Μαρκουλάκη θα «πάει»και του χρόνου. Πρόκειται για το «Για όνομα»που «τα σπάει»στο «Αλίκη» με τους Χατζηπαναγιώτη- Σταυροπούλου-Λουδάρο-Μουρατίδη και Κωνσταντάκη. Σκόρδα, Κωνσταντίνε, σκόρδα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ