«Δεν είναι έγκλημα η αγάπη!» – Στίχοι από το «Victor-Victoria»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Του Βασίλη Μπουζιώτη

«Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι,δεν είναι έγκλημα η αγάπη!». Ότι η πολυσχιδής Μυρτώ Κοντοβά-δες δημοσιογράφος, στιχουργός,σεναριογράφος κλπ κλπ- «περνά»δυναμικά στο θέατρο υπογράφοντας την απόδοση και τους στίχους των τραγουδιών του λατρεμένου μιούζικαλ «Victor-Victoria», στο έχω «προδώσει» από καιρό.

Αυτό που έρχομαι να προσθέσω είναι έναν άσσο που «δανείστηκα» απ’ την φιλόδοξη δουλειά.  Η φιλόδοξη παράσταση που σκηνοθετεί ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης – μου λένε ότι ετοιμάζει την μεγάλη έκπληξη φέτος- με πρωταγωνιστές την καίρια Εβελίνα Παπούλια, τον έμπειρο Ζουγανέλλη και τον γερό Γιάννη Στάνκογλου, θα κλείνει με το τραγούδι Victor- Victoria. Το enikos.gr «έκλεψε» μερικούς έξοχους στίχους από το εν λόγω δυνατό κομμάτι και τους «ανεβάζει» με χαρά.Πάμε να τους χαρείτε λοιπόν!

«Νέοι και γέροι φανείτε άντρες γενναίοι, στον έρωτα όλους η τόλμη μας ενώνει, αγέρωχα. Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι, δεν είναι έγκλημα η αγάπη, Βίκτορ-Βικτόρια,Βίκτορ-Βικτόρια και οι δυό μαζί είσαστε φαβορί, Βίκτορ-Βικτόρια, Βικτόρια μα και Βίκτορ μαζί!».

Τέλειο δεν είναι; Και πόσο επίκαιρο! Και το έργο και το εν λόγω κομμάτι «Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι, δεν  είναι έγκλημα η αγάπη». Καλώς όρισες στο θέατρο,Μυρτώ. Αναμένουμε με λαχτάρα…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ