«Μαγειρέματα» για τη Νένα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Τι ετοιμάζουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για την Νένα Μεντή;

Όχι, όχι, δεν αναφέρομαι στην ταινία «Στα γόνατα» που έχουν γράψει οι δύο τους και στην οποία θα κρατούσε τον βασικό γυναικείο ρόλο εκείνη, γιατί είναι… στον πάγο ακόμα.

Πληροφορίες του enikos.gr λένε πως το ισχυρό δίδυμο που έχει δουλέψει εξαιρετικά με την έμπειρη πρωταγωνίστρια -και στο θέατρο αλλά και στις «Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν»τους κάτι δυνατό έχει στα …σκαριά για εκείνη, η οποία δήλωσε σε φιλικό της κύκλο ότι είναι ενθουσιασμένη που πρόκειται να παίξει ξανά σε έργο τους.

Πήρα τον Μιχάλη στο κινητό του και τον ρώτησα τι ακριβώς είναι αυτό που ετοιμάζουν, τι γράφουν για εκείνη. «Την ώρα αυτή είμαι στην Αττική Οδό και δεν γράφω τίποτα» μου είπε με χιούμορ. «Με τη Νένα έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά, εκτιμάμε το ταλέντο της και θα δουλέψουμε και πάλι μαζί, αλλά δεν θα… προδώσουμε τίποτα ακόμα».

Ok, περιμένουμε και θα επανέλθουμε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ι«Γαμπροί για πούλημα» τους, σπάνε ταμεία στο «Ακροπόλ» και ότι πολύ καλά πάνε και οι δυνατές επαναλήψεις τους [δες «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο Λαμπέτη, «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο Δανδουλάκη].

Το καλοκαίρι προγραμματίζουν να βγάλουν σε περιοδεία τους «Γαμπρούς» τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ