Ο… Πλούτος του Πέτρου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Η καλή ημέρα και η καλή εβδομάδα από το γερό αποκλειστικό φαίνεται για αυτό και ξεκινάω με μια γερή είδηση. Πρώτος σε ενημέρωσα πριν από μια εβδομάδα πως οι θεατρικές επιχειρήσεις των αδελφών Τάγαρη πρόκειται να παρουσιάσουν το καλοκαίρι τον αριστοφανικό «Πλούτο» σε μετάφραση του Κ.Χ.Μύρη και ενώ γίνονται ακόμα μαγειρέματα για τους υπόλοιπους συντελεστές έχω να σου αποκαλύψω έναν από τους άσσους της εν λόγω δουλειάς-γιατί έχει κι άλλους και δη ισχυρότατους που δεν κάνει για  την ώρα να σου προδώσω-.

Ποιός είναι αυτός; Ο χαρισματικός Πέτρος Φιλιππίδης που είχε μείνει εκτός του περασμένο καλοκαίρι κι είναι πανέτοιμος για το νέο αριστοφανικό στοίχημά του.

Για την ώρα «σαρώνει»μαζί με τους Γιώργο Κιμούλη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Θανάση Παπαγεωργίου τη σκηνή του «Μουσούρη» με το «Δάφνες και πικροδάφνες» που είναι από τις πιο γερές παραστάσεις της σεζόν κι ετοιμάζεται να «μετακομίσει»από τον Μάρτιο στο Εθνικό με το «Θάνατο του εμποράκου» του Μίλλερ που θα σκηνοθετήσει ο «πολύς» Σταμάτης Φασουλής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ