• Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

  6:07 μμ, Τετάρτη 16 Δεκ 2015 6:07 μμ, Τετάρτη 16 Δεκ 2015

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

  Όχι,δεν θα «παίξω» και εγώ την έντονη κόντρα Λαζόπουλου-Γεωργιάδη που χτύπησε κόκκινο χθες, θα ασχοληθώ με μια άλλη ισχυρή κόντρα που είχε «χωρίσει» για καιρό τον Λάκη με τον ισχυρό θεατρικό παραγωγό Τάσο Παπανδρέου.

  Οι δύο τους δεν μιλούσαν για δεκατρία περίπου χρόνια, απ’ τον καιρό που ο πρώτος έχασε το θέατρο«Ήβη»,το οποίο ήταν το «ορμητήριό» του και αγκάλιαζε τις παραστάσεις του. Μετά από διαβουλεύσεις της τότε επιχείρησης η θεατρική στέγη δόθηκε από την Γενική Θεαμάτων-ισχυρό μέλος της ήταν ο Τάσος Παπανδρέου- σε άλλα χέρια κι αυτό κόστισε ιδιαίτερα στον Λαζόπουλο.

  Μέχρι φέτος δεν είχαν την παραμικρή επαφή οι δύο άντρες, μέχρι που ο Παπανδρέου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του στο «Θεέ μου,τι σου κάναμε;» που παίζεται στο «Γκλόρια». Το θέατρο έχει περάσει στα χέρια του έμπειρου παραγωγού και υπενοικιαστεί στον συνάδελφό του Κάρολο Παυλάκη που συνεργάστηκε με τον Λάκη για το «Τι σου κάναμε».

  Ο Παπανδρέου λοιπόν όχι μόνο πήγε στο θέατρο αλλά βρέθηκε όπως μάθαμε και στο καμαρίνι του Λάκη. Ο πάγος έσπασε, οι δύο τους έμοιαζαν να έχουν αφήσει πίσω όλα όσα είχαν συμβεί και κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι απίθανο να συνεργαστούν στο καλοκαιρινό «χτύπημα» που «μαγειρεύει» ο Λάκης.

  Αναμένουμε!

  Ποιοι είναι-για την ώρα-οι «πρωταθλητές» σε εισπράξεις στα αθηναϊκά θέατρα;

  Το «χρυσό» το κατέχει από πέρσι η Μιμή Ντενίση με το «Σμύρνη μου αγαπημένη» και πολύ ισχυρά διαγωνίζονται για την δεύτερη θέση το θέατρο «Ακροπόλ» με το «Γαμπροί για πούλημα» και το «Αλίκη» με το «Για όνομα», ενώ εξαιρετικά τα πηγαίνει ο «Θεός της σφαγής» του «Αθηνών».

  Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Ντενίση πετυχαίνει να έχει γεμάτο τον «Ελληνικό Κόσμο»-πες το και χιλιάρι θέατρο για να είσαι μέσα!-και μάλιστα για δεύτερη χρονιά.

  Να μην σου πω ότι έτσι που πάει, θα έρθει και η τρίτη χρονιά…Θα επανέλθω, ναι!

  Μια από τις πιο επιτυχημένες –καλλιτεχνικά και εμπορικά- παραστάσεις της σαιζόν είναι η γερή κωμωδία «Για όνομα»που φιλοξενεί το «Αλίκη» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και το «ρεύμα»της είναι τόσο μεγάλο που όχι μόνο αποφασίστηκε και δεύτερη παράσταση για την Κυριακή, αλλά όπως λένε έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει έντονη η σκέψη για να«πάει»και του χρόνου.

  Οι εξαίρετοι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου,Αντώνης Λουδάρος, Φάνης Μουρατίδης και Μαρία Κωνσταντάκη χαίρονται την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η παράστασή τους και περιμένουν την οριστική απόφαση για το αν θα ντυθούν για άλλη μια σεζόν τους ήρωες που ντύνομαι με δεινότητα…Αξίζει να σημειώσω ότι την εξαιρετική απόδοση του έργου υπογράψει με δεξιοτεχνικό τρόπο ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

  Στο φουλ έχει βάλει τις…μηχανές ο πολυσχιδής Μάρκος Σεφερλής προκειμένου να προλάβει να κάνει πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα στο «Περοκέ»με το φιλόδοξο«Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α»Τι είναι αυτό; Πάμε να τα μάθετε όλα! Οι καθηγητές και τα µέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου Σωµατικής Αγωγής(Ι.ΣΩΜ.Α.) , κάνουν πρεµιέρα στο νέο τους αστυνοµικό θρίλερ µε τίτλο: «Φόνος στην Έπαυλη Χάβερσχαµ». Πολύς ο κόσµος που έχει τρέξει να δει την επίσηµη πρώτη!

  Πραγµατικά γίνεται χαµός! «Χαµός»όµως επικρατεί και πάνω στη σκηνή,αφού δυστυχώς τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και οι «ερασιτέχνες ηθοποιοί» προσπαθούν να δικαιολογήσουν όλα τα ευτράπελα που συµβαίνουν, χωρίς το κοινό να καταλάβει το παραµικρό. Γενικά είναι ένα βράδυ που γίνεται…Χαμός στο Ι.ΣΩ.Μ.Α! Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Στέλιος Παπαδόπουλος έκαναν μια γερή διασκευή στην σπαρταριστή κωμωδία των Henry Lewis,Jonathan Sayer,Henry Shields «THE PLAY THAT GOES WRONG» που σκηνοθετεί ο πρώτος, ο οποίος πρωταγωνιστεί φυσικά στη δουλειά έχοντας γερό επιτελείο στο πλευρό του.Οι πρόβες του γίνονται σε γοργούς ρυθμούς μια και ο στόχος του,από ότι λένε έγκυρες πηγές του enikos.gr είναι να κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα