Λήξη συναγερμού!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Όχι,δεν θα «παίξω» και εγώ την έντονη κόντρα Λαζόπουλου-Γεωργιάδη που χτύπησε κόκκινο χθες, θα ασχοληθώ με μια άλλη ισχυρή κόντρα που είχε «χωρίσει» για καιρό τον Λάκη με τον ισχυρό θεατρικό παραγωγό Τάσο Παπανδρέου.       

Οι δύο τους δεν μιλούσαν για δεκατρία περίπου χρόνια, απ’ τον καιρό που ο πρώτος έχασε το θέατρο«Ήβη»,το οποίο ήταν το «ορμητήριό» του και αγκάλιαζε τις παραστάσεις του. Μετά από διαβουλεύσεις της τότε επιχείρησης η θεατρική στέγη δόθηκε από την Γενική Θεαμάτων-ισχυρό μέλος της ήταν ο Τάσος Παπανδρέου- σε άλλα  χέρια κι αυτό κόστισε ιδιαίτερα στον Λαζόπουλο.

Μέχρι  φέτος δεν είχαν την παραμικρή επαφή οι δύο άντρες, μέχρι που ο Παπανδρέου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του στο «Θεέ μου,τι σου κάναμε;» που παίζεται στο «Γκλόρια». Το θέατρο έχει περάσει στα χέρια του έμπειρου παραγωγού και υπενοικιαστεί στον συνάδελφό του Κάρολο Παυλάκη που συνεργάστηκε με τον Λάκη για το «Τι σου κάναμε».

Ο Παπανδρέου λοιπόν όχι μόνο πήγε στο θέατρο αλλά βρέθηκε όπως μάθαμε και στο καμαρίνι του Λάκη. Ο πάγος έσπασε, οι δύο τους έμοιαζαν  να έχουν αφήσει πίσω όλα όσα είχαν συμβεί και κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι απίθανο να συνεργαστούν στο καλοκαιρινό «χτύπημα» που «μαγειρεύει» ο Λάκης.

Αναμένουμε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ