Ανατροπή: Ο Κρατερός φεύγει, ο Αντώνης έρχεται

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Η καλή μέρα από το καλό αποκλειστικό φαίνεται. Μπορεί να ξενύχτησα χθες «χτυπώντας»μετά το δεκάωρο δουλειά, επίσημη «Dogville» και καπάκι City Bistro όπου βρίσκονται ΌΛΟΙ και από άλλες επίσημες-Αλίκη, Μικρό Γκλόρια κλπ-, άξιζε όμως τον κόπο αφού βγήκαν ειδήσεις και πάρα πολλά κους-κους.Ξεκινάω με το αποκλειστικό και στη διάρκεια της ημέρας θα στα προδώσω όλα!

Θα θυμάσαι ότι στο «Βέμπο»θα ανέβει η φιλόδοξη «Οικογένεια Άνταμς»αμέσως μετά το πέρας των παραστάσεων του «Πριν το χάραμα» 10/12 για αυτό σπεύσε!]. Σε είχα ενημερώσει ότι θα δούμε εκεί τους Demy, Κρατερό Κατσούλη, Μαρία Σολωμού, Κωνσταντίνο Καζάκο,Ε υαγγελία Μουμούρη, Άρη Μακρή.

Χθες όμως «έσκασε» η νέα πληροφορία ότι ο Κρατερός δεν θα είναι τελικά στην δουλειά και ότι «έκλεισαν»άσο νέο που δεν είναι άλλος από τον χαρισματικό και πολύτιμο πάντα για το σανίδι-κι όχι μόνο!- Αντώνη Καφετζόπουλο! Οι μηχανές μπαίνουν στο φουλ και τα καλύτερα έρχονται, σου λέει.

11.00 Αξίζει εδώ να σημειώσω ότι ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε αρνηθεί πολλές προτάσεις για θεατρικές δουλειές γιατί δεν αγαπά να παίζει ολόκληρη σεζόν-το καλύτερό του είναι από ότι ξέρω τα Δευτερότριτα!-και του ήρθε «κουτί» η «Οικογένεια» που θα ανέβει τέλη Γενάρη, αρχές Φλεβάρη.

Καλή επάνοδο λοιπόν Αντώνιε μέγα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ