Ο Μπουρδούμης… μέσα στη νύχτα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Με έναν εξαιρετικά δραματικό ρόλο πρόκειται να αναμετρηθεί σύντομα ο ικανός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που για την ώρα πρωταγωνιστεί και ξεχωρίζει στο «Πριν το χάραμα» των Ρέππα- Παπαθανασίου που θα παίζεται στο «Βέμπο» ως τις 10 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr ο καλός ηθοποιός συμφώνησε με τον πολυσχιδή Αλέξανδρο Κοέν να δουλέψει μαζί του στο νέο «στοίχημά» του.       

Όπως πρώτος σε είχα ενημερώσει ο εν λόγω σκηνοθέτης είχε «κλείσει» να ανεβάσει το γερό «Μέσα στη Νύχτα» του Μαρκ Χέυχαρστ στο «Αργώ» και έψαχνε τον ιδανικό ηθοποιό για να παίξει δίπλα στην έμπειρη Αιμιλία Υψηλάντη.

Μετά από αναζήτηση και σκέψη κατέληξε στον Μπουρδούμη που εκτιμά ιδιαίτερα.Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος θα υποδυθεί ένα υπαρκτό πρόσωπο: τον Γερμανό δικηγόρο Χανς Λίττεν, που κλήθηκε ως κατ’ αντιπαράθεση μάρτυρας του Ά. Χίτλερ το 1931 και το πλήρωσε με φυλάκιση, βασανισμό και τελικά αυτοκτονία στο Νταχάου το 1937.

Η πρεμιέρα της φιλόδοξης δουλειάς θα δοθεί στα μέσα Φεβρουαρίου μια και ο Κοέν ετοιμάζεται να παρουσιάσει την θαυμάσια «Επίσκεψη της γηραιάς κυρίας»του στο Εγνατία της Θεσσαλονίκης από τις 25 Δεκεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ