«Ο Πατσίνο που γνώρισα!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Μια selfie με τον μοναδικό Αλ Πατσίνο ανέβασε ο Φαίδων Κεφαλέας και μπήκα στον πειρασμό να τον…ανακρίνω για το πώς και το γιατί.

Ιδού λοιπόν «Τον συνάντησα στο Broadway στο Gerald Schoenfeld Τheater .Ήταν πολύ απλός και προσιτός. Με πολύ ωραία διάθεση για χιούμορ. Λιγομίλητος. Με την χαρακτηριστική βραχνή χροιά της φωνής του να απαντάει χωρίς πολλές φλυαρίες Παρόλο που είναι μικρός σε ύψος έχει εκτόπισμα τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν άνθρωπος! Εκφράζει σεβασμό κι αγαπάει πολύ το θέατρο.Του ανέφερα ότι τον είχα δει και το 2013 στο Glengarry Glenross και μου είπε πως είχε συνεργαστεί πάλι με τον τον David Mamet ο οποίος του έγραψε το China doll επάνω του! Να σημειωθεί ότι το China doll βρίσκεται σε preview παραστάσεις για το κοινό και πως ανεβαίνει αύριο Παρασκευή!».

Του ζήτησα να μείνουμε πιο πολύ στην ερμηνεία του Πατσίνο στο έργο και να τι μου είπε «Όλο το έργο είναι γραμμένο επάνω του! Για δυο ώρες τον βλέπουμε επί σκηνής να μιλάει ακατάπαυστα και να είναι very well spoken! Και πίστεψέ με το κείμενο δεν ήταν εύκολο. Δίπλα του ο ηθοποιός Christopher Denham-τον γνωρίσαμε μέσα από την ταινία Argo του Ben Affleck- Ο τρόπος που κινείται στον χώρο ο Pacino, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί, η χροιά της φωνής του, οι εκφράσεις του το βλέμμα του όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα συνονθύλευμα αριστουργηματικό!

Τα δυνατά χειροκροτήματα και οι επευφημίες που απέσπασε στο τέλος της παράστασης με όλο το κοινό όρθιο να παραληρεί ήταν για εκείνον σίγουρα το ωραιότερο “κλείσιμο”!».

Όσο για τον ίδιο τον Φαίδωνα; Ψάχνεται, κουβεντιάζει, «μαγειρεύει» και μόνο όταν έχει κάτι απτό στα χέρια του θα μας ενημερώσει…Πολύ ζηλέψαμε έχω να σου πω, Φαίδωνα. Πολύ. Γιατί ο Πατσίνο είναι ένας κορυφαίος ηθοποιός. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ