Ένα ισχυρό κρύωμα αναβάλλει τη Σονάτα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί όλοι να ανυπομονούσαμε να ξαναδούμε την Μαρινέλλα στο ρεσιτάλ ερμηνείας της στην έξοχη Σονάτα του σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου, θα πρέπει  να περιμένουμε όμως λίγο ακόμα αφού λόγω ενός σοβαρότατου κρυολογήματός της, δεν μπορεί να κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκέμβρη στο Gazi Music Theater όπως είχε προγραμματιστεί.

Ένα ισχυρό κρύωμα ταλαιπωρεί εδώ και καιρό την μεγάλη κυρία του τραγουδιού μας και μάλιστα πρόσφατα αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για να αναρρώσει πλήρως. Κάποια στιγμή έγινε καλύτερα, μα ξανακύλησε στην συνέχεια κι ενώ δεν ήθελε να ακυρώσει την πρεμιέρα της, την ανάγκασαν να το κάνει ο γιατρό της.

Γερό σκαρί η εξαιρετική τραγουδίστριά μας, σπάνια ακυρώνει κάποια εμφάνισή της, αλλά η εντολή ήταν να μην ξεκινήσει τις παραστάσεις για να δυναμώσει και να αναρρώσει πλήρως, αλλιώς θα της το γυρνούσε σε πνευμονία…Υπάκουσε λοιπόν και η πρεμιέρα της αναβλήθηκε για αργότερα.Περαστικά να της ευχηθούμε από καρδιάς! Και άμεσα μια και όπως μου έλεγε για την συνέντευξή μας στην Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, θέλει πολύ να γυρίσει στον έξοχο μονόλογο του Ρίτσου,ο οποίος αγκαλιάστηκε με θέρμη από κοινό και ειδήμονες στο πρώτο του ανέβασμα στο «Πειραιώς 260».

Περαστικά,αγαπημένη μας, Μαρινέλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ