Όλα για το Παρτάλι!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Μπορεί τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της γερής σειράς «Κάτω Παρτάλι» να μην ξεκίνησαν ακόμα αλλά μαθαίνουμε διάφορα … μαγειρέματα που γίνονται για αυτήν.

Στα νέα επεισόδια γυρνάει ο Ορέστης -εξαιρετικός ο Γιώργος Κοψιδάς -που τον είχαμε για νεκρό. Η δαιμόνια Μοσχούλα-όλα τα λεφτά η Βίκυ Σταυροπούλου-του είχε δώσει δηλητηριασμένο σκαλτσούνι, εκείνος σύρθηκε να ζητήσει βοήθεια από την Λάμπραινα  [έξοχη η Αγορίτσα Οικονόμου] κι έκτοτε δεν μάθαμε κάτι για αυτόν.

Κάποιοι πίστεψαν ότι δεν τα κατάφερε να επιζήσει αλλά οι πληροφορίες του enikos.gr λένε ότι …επιστρέφει δριμύτερος στο Παρτάλι  ετοιμάζοντας εκπλήξεις και ανατροπές. Μια και ο λόγος για την Μοσχούλα να σε ενημερώσω ότι δεν θα μπει φυλακή όπως ακούστηκε,ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα παίξει τον… εραστή της [την είδηση για το Ο εραστής έρχεται είχε γράψει η μαιτρ Γκολεμά!]. Κάτι ακούστηκε για τον Γεωργούλη, αλλά δεν ισχύει, μου λέει έγκυρη πηγή μου. Άλλο; Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι … υπ’  ατμόν για να ξεκινήσει γύρισμα σε νοσοκομείο που ακόμα δεν έχει κλειστεί, ενώ ο Λευτέρης Παπαπέτρου-δες συναρπαστικό σενάριο- με την Αμαλία Γιαννίκου -καίρια σκηνοθεσία -κάνουν ρεπεράζ για ένα κέντρο… σκοποβολής [!] που θα παίξει τον δικό του «ρόλο»στις εξελίξεις. Μα όλα εγώ; Όλα εγώ!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ