• Η απαγορευμένη ατζέντα του ΜΠΟΥΖ

  4:18 μμ, Παρασκευή 13 Νοε 2015 4:18 μμ, Παρασκευή 13 Νοε 2015

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ.Αποκλειστικό φωτογραφικό θέμα με Κατρανίδη-Βλαντή με τους δύο τους σε τρυφερά ενσαντανέ και δεν θα πετάγατε την… σκούφια σας μετά από τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι; Α,για το τι κάνουν ιδιωτικά δεν θα σας απαντήσω-αν και όλοι με ενημερώνουν ότι είναι μόνο καλοί συνάδελφοι και φίλοι-.Εγώ αυτό που κατάφερα να εξασφαλίσω είναι τις δύο αυτές αποκλειστικές φωτογραφίες του έμπειρου Δάνη Κατρανίδη και της ικανής Παναγιώτας Βλαντή.

  Όχι,δεν είναι από τη ζωή,είναι από τη σκηνή και το έργο του Άκη Δήμου Το κενό αυτοπροσώπως. Μπήκα πρώτος στο Πόλη που θα φιλοξενεί από σήμερα το βράδυ την φιλόδοξη δουλειά κι ιδού τι «έκλεψα»για σας! Πρόκειται για μια νέα,άπαιχτη κωμωδία για την ήττα, που θα παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

  17.05 Το θέλετε και αναλυτικά; Ο ιλαροτραγικός Αύγουστος του 2015. Ένα αθηναϊκό διαμέρισμα. Μια διάσημη σχεδιάστρια μόδας που αποστρέφεται το μαύρο χρώμα. Ένας νευρωτικός - παραλίγο σκηνοθέτης - με ροπή στις αινιγματικές σχέσεις. Δίπλα τους, μια πρώην σύζυγος εκδότη εφημερίδας και δεξιοτέχνης του μουσακά κι ένας νεαρός με αδυναμία στις Ιταλίδες τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’60.Και μετά; Ένα drug show, σε ένα κλαμπ της Μαδρίτης, την Πρωτοχρονιά του ’14. Μια θανατηφόρα γραβάτα, δεμένη στον λαιμό ενός άτυχου άντρα, και μια άλλη, λυμένη για το χατίρι μιας γυναίκας. Ένας καναπές στα σκουπίδια κι ένας δεύτερος στο σαλόνι. Ένα ιατρικό ανακοινωθέν που καθυστερεί, ένα δείπνο με τηγανητά χέλια, η ανάμνηση ενός πυρπολημένου τροχόσπιτου στη Σαρωνίδα και οι συνέπειες της βραδιάς των εκλογών του ’93.Και μετά; Το κενό αυτοπροσώπως. Η ζωή που δεν περιμένει κανέναν. Η στιγμή που δεν είσαι πια νέος. Το παρόν που δείχνει τα δόντια του. Και το μέλλον. Άνθρωποι που ξεκίνησαν αποφασισμένοι, έτοιμοι για όλα, και βρέθηκαν στη μέση της διαδρομής, ματαιωμένοι, μόνοι και αναποφάσιστοι, σε μια Ελλάδα που τρίζει. Γιατί κάθε παιχνίδι, όσο απολαυστικό κι αν είναι, στο τέλος σπάει.Πέρα από τον Δάνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή παίζουν οι Σίσσυ Τουμάση και Κωνσταντίνος Κουνέλλας.

  17.20 Τέλος για σήμερα και για αυτήν την εβδομάδα.Ραντεβού από Δευτέρα και πάλι!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα