Καυτή στην παραλία του… Pantheon η Παπαρίζου

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Έτοιμη να κάνει το θεατρικό ντεμπούτο της είναι η Έλενα Παπαρίζου.

Όπως πρώτη είχε γράψει η “Realnews” η δημοφιλής τραγουδίστρια πείστηκε από τον Γιάννη Κακλέα να «περάσει»στο θέατρο με το μιούζικαλ «Nine» που ετοιμάζει εκείνος στο Pantheon και σε τέσσερις μέρες που θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δουλειάς θα τη δούμε να σαρώνει τη σκηνή.

Σύμφωνα με πηγές του «enikos.gr» η τραγουδίστρια που «ντύνεται» μια πόρνη η οποία ακούει στο όνομα Σαραγκίνα, θα εμφανιστεί σέξι στη σκηνή του θεάτρου της οδού Πειραιώς μια και οι επιταγές του δυνατού μιούζικαλ τη θέλουν να εμφανίζεται αρκετά αποκαλυπτική σε ένα φλας μπακ κατά την οποία ο βασικός ήρωας Γκουίντο,θυμάται τα παιδικά του χρόνια και τη γυναίκα που τον μύησε στα μυστικά του έρωτα.

Σ’αυτή τη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου θα βρεθεί να παίζει με τέσσερα παιδιά-τον Γκουίντο μικρό και τους φίλους του-και θα ερμηνεύσει το «Ιταλιάνος βέρος γίνε»,που δεν είναι παρά ελληνοποιημένοτο«Be Italian» που στην κινηματογραφημένη εκδοχή του «Nine» ερμήνευε μοναδικά η Φέργκι-τους ελληνικούς στίχους έγραψε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Η Έλενα είναι ενθουσιασμένη για το «πέρασμά»της στο θέατρο κι από ότι μάθαμε πέρα από την σκηνή που θα παίξει τη Σαραγκίνα λέγοντας το εν λόγω κομμάτια,θα συμμετάσχει και στο άνοιγμα της παράστασης που θέλει τον εξαίρετο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με είκοσι δύο γυναίκες πλάι του αλλά και σε μια σκηνή που αναφέρεται στην ταινία «Καζανόβας»και θα εμφανιστεί με μια μάσκα στη σκηνή.

Να θυμίσουμε ότι το «Nine» σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας σε απόδοση του Θοδωρή Πετρόπουλο και πως σε αυτό θα δούμε και τις Μάρω Κοντού,Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Μπουλέ,Κατερίνα Λέχου,Τάνια Τρύπη και Αγορίτσα Οικονόμου.

Η πρεμιέρα έρχεται!

Δείτε επίσης:

Εύη Αδάμ: Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Το πάρτι έκπληξη στην Μπαλατσινού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μαχαιρίτσας για τις δηλώσεις του Θηβαίου: Να πίνει λιγότερο το παλικάρι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ