Ο Θανάσης δεν πεθαίνει στο «Κάτω Παρτάλι»

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Κάτω Παρτάλι» να είδαμε τον Θανάση -δες Λεωνίδας Καλφαγιάννης– να δέχεται σφαίρα από άγνωστο την ώρα που δήλωνε πως έχει καταλάβει ποιος σκότωσε τον Διαμαντή-στο ρόλο ο Τάσος Χαλκιάς-και να πιστέψαμε ότι έπεσε νεκρός από αυτή, οι πληροφορίες του enikos.gr όμως λένε πως ο αγαπημένος ήρωας της σειράς, θα την γλυτώσει.

Θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, θα τον δούμε να χαροπαλεύει λίγο μετά από την πρόταση γάμου που έκανε στην Βίβιαν -Νάντια Κοντογεώργη- και τελικά θα βγει νικητής από την περιπέτειά του, που λίγο έλειψε να του κοστίζει τη ζωή.

Με το που θα γίνει καλά θα αποκαλύψει τον δολοφόνο; Θα παντρευτεί την Βίβιαν; Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον Φεβρουάριο που έχει προγραμματιστεί να βγουν τα δέκα νέα επεισόδια της σειράς από αγαπήθηκε από το κοινό. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 20 Νοεμβρίου με τον Λευτέρη Παπαπέτρου που υπογράφει το σενάριο να έχει πολλούς «άσσους»στο μανίκι του με ανατροπές και εκπλήξεις.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που πρόκειται να «περάσει» μετά στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»,ενώ από αυτά θα λείψει μέσω ενός σεναριακού τεχνάσματος η Νάντια Κοντογεώργη.

Μικρή θα είναι η εμφάνιση της Μυρτώς [Βασιλική Τρουφάκου] μια κι «έκλεισε»να πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Daddy cool»του ΑΝΤ1, αν και στα πρώτα επεισόδια θα την δούμε να «προχωράει» με το νέο σύντροφό της[στο ρόλο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος]κάνοντας τους άλλους δύο της «μνηστήρες» [Τσιμιτσέλης,Σβήγγος να σκάνε από ζήλια]. Ραντεβού τον Φεβρουάριο λοιπόν.

Δείτε επίσης:

Χαλκιάς: Δεν έχουμε πληρωθεί από το “Κάτω Παρτάλι” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ