Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Τράγκα

Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Τράγκα

 

Διαβάστε το σχόλιο που ανέβασε πριν λίγο, στη σελίδα του στο facebook, ο Γιώργος Τράγκας:

 

“Hello brothers….

 

Αν συνεχίσει ο Σταύρος Ψυχάρης και το Βήμα της Κυριακής να γράφουν όσα γράφουν για τις «Μπίζνες των Τροϊκανών», τους «Σαράφηδες της Ευρώπης», και τη «μεταμόρφωση της Ελλάδας σε αποικία, υπό καθεστώς όμοιο με εκείνο του Γ΄Ράιχ», με βλέπω οσονούπω… διευθυντή στο πρώην αρχιμνημονιακό συγκρότημα(!). Ακούω ή διαβάζω και δεν πιστεύουν ούτε τα μάτια ούτε τ’ αυτιά μου, όσα εκστομίζουν κατά των γερμανών και της ύπατης αρμοστείας, Πρετεντέρης, Ψυχάρης και όλοι εκείνοι που ήθελαν τους Παπανδρέου, Παπαδήμο, συγκυβέρνηση και τώρα Σαμαρά, με άρωμα … τεχνοκρατών, φίλων του Σημίτη.

 Προφανώς, καλά ενημερωμένος ο Ψυχάρης από τους τραπεζίτες και την κυβέρνηση, για το γεγονός ότι οι δυνάμεις κατοχής θέλουν να τοποθετήσουν επιτρόπους σε όλες τις τράπεζες και να ελέγχουν μετά την επανακεφαλαιοποίηση, όλες τις κινήσεις τους, ανησυχεί –δικαιολογημένα- περισσότερο και από τις διοικήσεις των τραπεζών. Μια ματιά να ρίξεις μπαίνοντας το διαδίκτυο, στον ισολογισμό του ΔΟΛ και να αθροίσεις τον μέχρι σήμερα δανεισμό του, (αν ξέρω καλά πρόσθεση γύρω στα 210 εκ. με εγγυήσεις 90 εκ.) αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν φόβοι όχι μόνο για τα προηγούμενα, αλλά και για τη τύχη πιθανού αιτήματος για νέο δανεισμό. Άλλωστε στο διαδίκτυο ψιθυρίζεται ότι κάποια κομμάτια του ομίλου θα πάνε στο άρθρο ’99. Μάλιστα ο …φίλος μου ο Σταύρος, δεν δίστασε να γράψει ότι θα τυπώνει 4σέλιδη την εφημερίδα του και θα την διανέμει ο ίδιος στους δρόμους, πράγμα που σημαίνει ότι οι τράπεζες φοβούνται, ή τους Γερμανούς, ή τα ποινικά δικαστήρια και αντιστέκονται στην χορηγία άλλων δανείων. Άλλωστε έχουν κλείσει ΤΟΣΟΙ εκδοτικοί οίκοι και όμιλοι στα 3 χρόνια της Μνημονιακής πορείας μας…

Όσα έγραψε την Κυριακή το Βήμα, μην έχετε καμία αμφιβολία, απηχούν και τις απόψεις, τους φόβους και τις ανησυχίες όλων των τραπεζών για τις βλέψεις και τους στόχους των Γερμανών και των ‘’σαράφηδων της Ευρώπης’’, μετά την επανακεφαλαιοποίηση τους. Το Βερολίνο θέλει να θέσει επόπτη σε κάθε τράπεζα και να υπάρχει η δική του έγκριση σε ότι βγαίνει και ότι μπαίνει μέσα. Στο τέλος, όπως σωστά επισημαίνει το Βήμα, στόχος είναι η απορρόφηση των τραπεζών και 9 στις 10 των ελληνικών επιχειρήσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγαν από την Ελλάδα η Φάγε και η 3Ε. Ενώ αντίθετα άλλες, διασυνδεδεμένες, με κράτη- δανειστές, όπως η Ολλανδία, ανακοινώνουν ότι θα αυξήσουν τον αριθμό προϊόντων τους που παράγουν στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, σιγά-σιγά έρχονται όλοι να επιβεβαιώσουν όσα έλεγε η αφεντιά μου και βρήκε πλήθος μπελάδων τα τελευταία 3 χρόνια. Οι Γερμανοί με την ίδια αρπακτικότητα του 2ου Παγκοσμίου πολέμου και με τον ίδιο θηριώδη τρόπο που αντιμετώπισαν τους Εβραίους και τις περιουσίες τους, στρέφονται εναντίον όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχουν αρχίσει διάφοροι πολιτικοί της γερμανικής αντιπολίτευσης να φωνάζουν για «πάγωμα της περιουσίας των ελλήνων στην Ευρώπη, μέχρι να αποδειχθεί ότι τα χρήματα τους είναι νόμιμα», συμπεριλαμβάνοντας- προφανώς- αδιάκριτα και μαζικά, εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και έλληνες που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης. Όπως θεωρώ μαθηματικώς βέβαιο, ότι έχοντας θέσει υπό έλεγχο τις ελληνικές τράπεζες μετά από την ανακεφαλαιοποίηση, θα προχωρήσουν σε αναλογική φορολόγηση- κατάσχεση, μέρους των καταθέσεων υποστηρίζοντας ότι: ‘’αυτό θα μειώσει σημαντικά το χρέος που ανεβαίνει ανέλεγκτα σε αστρονομικά ύψη, θα βοηθήσει να επιτευχθεί ο στόχος ώστε το χρέος να μην υπερβαίνει το 120% το 2020 -2022 και κυρίως ότι με τον έλεγχο των τραπεζών, την απορρόφηση τους και την φορολογία των καταθέσεων δεν θα χρειαστεί να κουρευτούν ξανά ομόλογα που κατέχουν η ΕΚΤ και ειδικότερα οι Γερμανοί και οι βόρειοι σύμμαχοι τους’’(!)

 Όπως αντιλαμβάνεστε μπορεί ο Ψυχάρης και το Βήμα της Κυριακής, όψιμα και ετεροχρονισμένα, να γράφουν αλήθειες κοιτάζοντας τα μάτια την … Ανακόντα, αλλά το πράγμα γίνεται πιο εφιαλτικό αν λάβετε υπόψιν σας τι θα συμβεί αν 9 στις 10 μεγάλες επιχειρήσεις περάσουν στα χέρια των –«γερμανικών» πλέον- τραπεζών και εάν προχωρήσουν σε γενικευμένο οικονομικό πογκρόμ όλων των Ελλήνων. Ας μην ξεχνάμε πώς κατασπάραξαν τις περιουσίες των Εβραίων, κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου πολέμου και πώς οι Ναζί, αποθήκευαν αρχικά τα κεφάλαια αυτά, τον χρυσό και τα έργα τέχνης, στην Ελβετία και μετά, μέσω της περίφημης «γραμμής του ποντικού», με πλαστά διαβατήρια, διέφευγαν στη Νότια Αμερική. Τώρα, σ’ αυτό τον ιδιότυπο και διεθνή οικονομικό πόλεμο, η Γερμανική ηγεσία απομυζά και κατασπαράζει τους Έλληνες σε όλα τα επίπεδα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε αποικία της.

Εκείνο που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι οι Γερμανοί συνθλίβουν την Εθνική άμυνα μας και ταυτόχρονα πιέζουν την Κύπρο να διώξει τα ρωσικά κεφάλαια και να αυξήσει τον εταιρικό φόρο έτσι ώστε να ισοπεδώσει το βιοτικό επίπεδο των Κυπρίων, που ζούνε κάτω από την σκιά των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στην Βόρεια Κύπρο. Ποτέ μην ξεχνάτε, ότι παραδοσιακά και ιστορικά το Βερολίνο είχε καλές σχέσεις με την Άγκυρα.

Την προσεχή Παρασκευή, κυκλοφορεί το Crash. Τα θέματα του, είναι πολύ δυνατά. Θα έλεγα εκρηκτικά! Έχω όμως και μία προσφορά- για πρώτη φορά από τότε που βγαίνει το περιοδικό, που νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω αυτή την δύσκολη εποχή. Ένα εκπτωτικό κουπόνι 100 ευρώ(!) για όσους θέλουν να ρίξουν το κόστος θέρμανσης στο σπίτι τους, αγοράζοντας μία ενεργειακή σόμπα Pellet, ή ένα ενεργειακό τζάκι. Μία τέτοια επιλογή θέρμανσης, υπολογίζεται ότι ρίχνει το ετήσιο κόστος θέρμανσης, έως και 70%. Το εκπτωτικό κουπόνι 100 ευρώ(!) προσφέρει το Crash, σε συνεργασία με την εταιρία Art & Flame του Ιορδάνη Φράγκου.

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα… Keep in Touch…”

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ