Απόψε η πρεμιέρα του “Dancing”

Απόψε η πρεμιέρα του “Dancing”

 

To “Dancing with the Stars” κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ και οι 14 celebrities που συμμετέχουν στο show του ANT1, είναι έτοιμοι να χορέψουν τον καλύτερο χορό της ζωής τους!

Τα “αστέρια” του “Dancing with the stars III” εκμυστηρεύτηκαν στο FTHIS.GR τους φόβους και τα τυχερά τους γούρια που θα επιστρατεύσουν για την πρεμιέρα.

Βάνα Μπάρμπα: «Mε πονάει το γόνατό μου και φοβάμαι την ένταση πάνω στο χορό. Το γούρι μου είναι τα μάτια της κόρης μου».

Βάσια Τριφύλλη: «Το γούρι μου  είναι ο παρτενέρ ο Δημήτρης Φωκάς, που είναι τέλειος χορευτής  και η αγάπη του κόσμου. Δεν φοβάμαι μην χτυπήσω, δεν χτυπάω. Αν πάει κάτι στραβά θα το καλύψουμε».

Γιώργος Τσαλίκης: «Έχω αγωνία αν θα μπορέσω να κοιμηθώ μετά την εμφάνισή μου το Σάββατο στο Caramella και αν θα ανοίξει το μάτι μου. Γούρια δεν έχω.  Που πάω στους ολυμπιακούς αγώνες;  Να περάσω καλά πάω. Εσύ παίρνεις γούρι όταν πας σε πάρτι;»

Μαριάντα Πιερίδη: «Η πιο μεγάλη μου αγωνία είναι πως θα προσγειωθώ μετά τα το λίφτ. Γύρισαν και οι δύο αστράγαλοι από μία φορά, αλλά δεν δημιουργήθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όσο για γούρια δεν έχω».

Νίκος Αναδιώτης: « Άγχος δεν έχω γιατί θα έχω το γούρι μου, που είναι η γυναίκα μου».

Γιάννης  Αϊβάζης: «Φοβάμαι μήπως δεν θυμηθώ τα βήματα της χορογραφίας. Το γούρι μου είναι ένα κομποσκοίνι που μου έχει δώσει ο πνευματικός μου από τον Άγιο  Όρος».

Κέλλυ Κελεκίδου: «Έχω άγχος, αλλά είναι δημιουργικό. Ότι κι αν γίνει θα το διασκεδάσουμε. Πονάνε  λίγο κάποια μέρη του σώματός μου, όπως η μέση μου αλλά το παλεύω.  Το γούρι μου την Κυριακή και κάθε Κυριακή είναι τα μάτια του γιου μου».

Σπύρος Σούλης: «Δεν φοβάμαι κάτι, απλά ο χορός θέλει μεγάλη προσοχή. Μαζί μου για γούρι θα  έχω το ματάκι που μου έβαλε η μητέρα μου την ημέρα που γεννήθηκα στην κούνια μου και νιώθω πολύ τυχερός για αυτό».

Κώστας Κρομμύδας: «Έχουμε κάποια σηκώματα στην χορογραφία  που θέλω να γίνουν τέλεια, αλλά δεν φοβάμαι ότι θα γίνει κάτι κακό. Η εκτέλεση με αγχώνει. Όσο για το γούρι μου είναι η κόρη μου!»

Ντορέτα Παπαδημητριου: «Έχουμε διάφορες αγωνίες αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Η αλήθεια είναι πως έχω γούρι αλλά δεν θέλω να το αποκαλύψω».

Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω άγχος και ελπίζω μόλις βγούμε να μην ξεχάσω τα βήματά μου. Το μόνιμο γούρι είναι η οικογένειά μου, που θα τους έχω μαζί μου, και  ένα βραχιολάκι  σταυρό που θα το βολέψω κάπου πάνω μου».

Λάουρα Νάργες: «Είμαστε  αισιόδοξοι όσες τούμπες και αν φάμε.  Για γούρι έχω ένα αρκουδάκι από τον μπαμπά μου».

Ηλίας Βρεττός: «Φοβάμαι τα πάντα γιατί δεν έχω την εμπειρία. Θα κάνω τον σταυρό μου γιατί πιστεύω στον Θεό και θα φοράω τον σταυρό μου που είναι το γούρι μου».

Νικολέτα Ράλλη: «Φοβάμαι προς το τέλος της χορογραφίας που κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο. Πρέπει να σου πω ότι στην πρόβα ο παρτενέρ μου έπεσε πάνω μου και με σύνθλιψε. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Όσο για το γούρι μου, πρόκειται για ένα φυλαχτό που μου έχει δώσει ο αγαπημένος μου».

 

 

Πηγή: fthis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ