Στον “πάγο” ο Βαξεβάνης;

Στον “πάγο” ο Βαξεβάνης;

Τι συμβαίνει με την εκπομπή “Το κουτί της Πανδώρας” του Κώστα Βαξεβάνη; Θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΝΕΤ και αν ναι, πότε;

Στη στήλη media της Real life διαβάσαμε: ” Σε σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται το θέμα της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη ” Κουτί της Πανδώρας” και του αν και πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΝΕΤ.

Το θέμα δεν έχει τεθεί ακόμα επίσημα, ωστόσο ατύπως μονοπωλεί το ενδιαφέρον της συζήτησης ανάμεσα σε στελέχη της ΕΡΤ. Οι αναφορές στο όνομα του δημοσιογράφου την Τετάρτη στη Βουλή τόσο από τον Αλέξη Τσίπρα όσο και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε “προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ” επέτεινε το κλίμα προβληματισμού στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου. Η ΕΡΤ έχει υπογράψει σύμβαση ανάθεσης επεισοδίων για την εκκπομπη “Κουτί της Πανδώρας” την οποία, σημειωτέον, επιβεβαίωσε – τροποποιώντας μόνο το κόστος – λίγες ημέρες πριν σκάσει το θέμα της δημοσίευσης από το περιοδικό του δημοσιογράφου της λεγόμενης “Λίστας Λαγκάρντ”. Για την ώρα,από τη διοίκηση της της ΕΡΤ τηρείται στάση αναμονής και η εκπομπή μπαίνει στον πάγο μέχρι νεωτέρας.

Μεταξύ των άλλων, πάντως ανασύρεται  καλού – κακού και ο όρος των συμβάσεων της ΕΡΤ, βάσει του οποίου η εταιρεία δικαιούται, με προειδοποίηση ενός μήνα, να διακόψει “αζημίως και αναιτίως” μια ισχύουσα σύμβαση”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ