“Κλεμμένα όνειρα”: Η πρεμιέρα

“Κλεμμένα όνειρα”: Η πρεμιέρα

 

Είναι επίσημο! Τα “Κλεμμένα όνειρα” επιστρέφουν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

 

” Ίντριγκες, νέοι έρωτες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και απαντήσεις σε εκκρεμή ερωτήματα αποτελούν τα συστατικά του 2ου κύκλου της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 και κάθε μέρα στις 19:00 ξεκινά και πάλι στο MEGA το απογευματινό ραντεβού του κοινού με την αγαπημένη του σειρά.

Αυτή τη σεζόν, οι ήρωες της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:

 O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους…

Ο Άρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο… Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας.

Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Τα καλά κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος, που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων μας”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ