Λαμπίρη:”Με θλίβει η εικόνα της TV”

 Λαμπίρη:”Με θλίβει η εικόνα της TV”

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Πρόλαβε και έζησε τις τηλεοπτικές εποχές που η λέξη “περικοπές” ήταν σχεδόν άγνωστη. Γιατί τη θλίβει η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real life δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Ζήσατε τις “χρυσές” εποχές της τηλεόρασης. Υπάρχει κάτι που σας λείπει;

Μου λείπει το πρόγραμμα της τηλεόρασης, η πρωινή ζώνη, τα σίριαλ, τα σόου, οι καλές εκπομπές! Με θλίβει αφάνταστα η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης. Κακά τα ψέματα, η τηλεόραση κίνησε αρκετό χρήμα και πιστεύω ότι τώρα, σ΄αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή, έπρεπε όλοι να βάλουμε πλάτη και να παράγουμε έργο.

Λιγότερες εκπομπές, ελάχιστα σίριαλ και πολλές επαναλήψεις είναι το σημερινό σκηνικό της τηλεόρασης. Έχουν ευθύνη οι άνθρωποι της τηλεόρασης για αυτή την κατάσταση;

Είναι κατά του “μαζί τα φάγαμε”; Η τηλεόραση ακολουθεί τους κανόνες της οικονομίας. Δεν είναι σε παράλληλο σύμπαν! Η οικονομική καταιγίδα την πλήττει εξίσου. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν τόση ευθύνη όση έχουμε όλοι μας γι’ αυτό που μας συμβαίνει. Ούτε θέλω πια να ξανακούσω την ιστορία με ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές…φίδια και δράκους.

Οι παρουσιαστές που τα “έφερναν”, τα “έπαιρναν”  όπως συμβαίνει σε χιλιάδες δουλειές στον κόσμο. Δεν νομίζω να υπήρχε η διάθεση κάποιου υπεύθυνου να πληρώνει από την τσέπη του προκειμένου να έχει ένα συγκεκριμένο όνομα στο δυναμικό του, αν δεν ήξερε ότι θα τα πάρει πίσω…Ούτε ίσχυε αυτό για όλους τους παρουσιαστές. Όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές του κόσμου, υπάρχουν οι top επαγγελματίες  που πληρώνονται καλύτερα από τους υπόλοιπους.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ