Φινάλε για το Πρωινό: Το αντίο της Φαίης Σκορδά και η συγκίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Φαίη Σκορδά είπε την τελευταία τηλεοπτική “καλημέρα” για τη φετινή σεζόν και μαζί με τους συνεργάτες της ευχήθηκαν στους τηλεθεατές “καλό καλοκαίρι”.

Η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό” ολοκλήρωσε τη σεζόν, με τη Φαίη Σκορδά να ευχαριστεί τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του. «Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους. Μια χρονιά ιδιαίτερη. Ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το κοντρόλ μας και τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή νυχθημερόν με πολλές δυσκολίες φέτος λόγω κορονοϊού. Να ευχαριστήσουμε πολύ το κανάλι μας», είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το επαγγελματικό του μέλλον, καθώς αποχωρεί από το “Πρωινό”. «Να πούμε καλή επιτυχία στον Δημήτρη στα νέα του καθήκοντα τα τηλεοπτικά. Δημήτρη να πάνε όλα καλά. Σε αγαπάμε πολύ. Είσαι φίλος μας πολύ. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συγκινείται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ