Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (4/7/2021)

Με τίτλο: «Ερχονται οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για να επιτευχθεί πιο γρήγορα η ανοσία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η εφαρμογή του μέτρου θα ξεκινήσει από το τέλος του καλοκαιριού σε υγειονομικό προσωπικό και εργαζομένους σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

– Θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, στελέχη επιλεγμένων μονάδων σε Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και στρατεύσιμοι.

Θ. Σκυλακάκης στην «R»: «Θα πρέπει να αποφύγουμε ένα τέταρτο κύμα πανδημίας και ο καλύτερος τρόπος είναι να επιταχυνθεί το πρόγραμμα των εμβολιασμών. Θα είναι μεγάλη περιπέτεια για την ελληνική οικονομία να κλείσει και πάλι».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σήμα κινδύνου για τη “ΔΕΛΤΑ”. «Η ινδική μετάλλαξη χτυπά παιδιά και νέους». Τι λένε ειδικοί επιστήμονες για τον εμβολιασμό των ηλικιών 15 έως 30 ετών. Μιλούν στην «R»: Θ. Δημόπουλος, Δ. Σαρηγιάννης, Ν. Τζανάκης, Γ. Παπαζήσης.

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Bουλής Κωνσταντίνου Τασούλα: «Θα υπάρχει ζήτημα όσο η Βόρεια Μακεδονία δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα».

– Μητσοτάκης-Ερντογάν. Νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο, αν είναι… ήρεμο το καλοκαίρι. Οι δίαυλοι Αθήνας – Αγκυρας και τα επόμενα βήματα.

Νίκος Δένδιας στην «R»: «Δεν τρέφουμε αυταπάτες για τις σχέσεις μας με την Τουρκία. Οι θέσεις μας παραμένουν εκ διαμέτρου αντίθετες».

– Ποιους παρακολουθούσαν για να φτάσουν στον Παππά. Τα 300 άτομα που βρίσκονταν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. και οι τηλεφωνικές συνομιλίες της Ουκρανής που τον έκρυβε με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

– Αποκλειστικές δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην «R». «Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τη ζωή και το χαμόγελό μου». Τι λέει για τη μαραθώνια περιπέτεια της υγείας της και για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη.

– Ζητούσε 20 εκατ. ευρώ για τον κλεμμένο Πικάσο. Τα ταξίδια του 49χρονου σε Μιλάνο, Φλωρεντία και Γενεύη στο μικροσκόπιο των Αρχών.

– Ανατριχίλα στα Γλυκά Νερά. Ο ανακριτής ψάχνει το πραγματικό κίνητρο του δολοφόνου. Τα στοιχεία που συλλέγουν οι Αρχές από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού θα συμπληρώσουν το παζλ των ερευνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ