Κορυφαίος τραγουδιστής αφήνει το πεντάγραμμο και γίνεται πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά

Τηλεοπτική σειρά για το HBO, της οποίας θα είναι πρωταγωνιστής και σεναριογράφος, ετοιμάζει ο Καναδός τραγουδιστής, στιχουργός και δισκογραφικός παραγωγός The Weeknd. Το σίριαλ με τίτλο, “The Idol”, ακολουθεί μια τραγουδίστρια της ποπ που συνδέεται με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.

O Weeknd θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ρέζα Φαχίμ και Σαμ Λέβινσον που θα είναι οι δημιουργοί της σειράς με τον Τζόζεφ Έπσταϊν να είναι υπεύθυνος παραγωγής και να βοηθά στη συγγραφή του σεναρίου. Πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Weeknd γράφει σενάριο για την τηλεόραση. Έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων «American Dad» στο TBS το 2020.

Επίσης, εμφανίστηκε στην ταινία «Uncut Gems» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ. Ωστόσο παραμένει γνωστός κυρίως για τα πολλά μουσικά του επιτεύγματα. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του «After Hours» έχει συγκεντρώσει 7 δισεκατομμύρια streams ήχου και βίντεο, τα μισά από τα οποία για το επιτυχημένο single του «Blinding Lights».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ