MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Μίλτος Μακρίδης στη Ναταλία Γερμανού για το reality μαγειρικής

Για τον άγνωστο ρόλο του στο MasterChef μίλησε στο “Καλύτερα δεν γίνεται” και τη Ναταλία Γερμανού ο Μίλτος Μακρίδης, ο οποίος επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση έπειτα από αποχή επτά ετών. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το τι είχε αναλάβει στον πρώτο κύκλο του reality μαγειρικής “MasterChef”, πράγμα που γνώριζαν ελάχιστοι.

«Στο MasterChef την πρώτη χρονιά ήμουν υπεύθυνος για το σπίτι των παικτών», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό που βλέπατε ήταν δικό μου δημιούργημα στο κομμάτι της παραγωγής», συμπλήρωσε.

«Σε όλες τις δουλειές σκεφτόμουν τελευταίο εμένα», είπε ακόμη ο Μίλτος Μακρίδης και πρόσθεσε: «Είχα τσακωθεί και σε κάποιες δουλειές. Για παράδειγμα στην εκπομπή “Ο καλύτερος κερδίζει” είχα τσακωθεί, γιατί οι τουαλέτες των παικτών μύριζαν, δεν ήταν καθαρές. Έλεγα τότε πώς δεν είναι δυνατόν να υποδεχόμαστε παίκτες και να μην είναι καθαρά. Είχα 300 ανθρώπους, που έπρεπε να τους βγάλουμε τον καλύτερό τους εαυτό, για να βγάλουν χιούμορ και να πουν το αστείο. Δε μπορούσαμε να τους ταλαιπωρούμε έτσι».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ