Survivor: Γιατί ξεσπά σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος στο Συμβούλιο του Νησιού

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor και ο Ηλίας Μπόγδανος, που είναι από τους παίκτες που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη.

Με την καλή του φίλη Καρολίνα Καλύβα να έχει αποχωρήσει από το Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος καταρρέει μπροστά στην κάμερα. Κάνοντας έναν απολογισμό, ξεσπά σε κλάματα.

«Μου έχουν λείψει καταστάσεις και ότι όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά από εκεί που ήμασταν σε μια παραλία η κόκκινη ομάδα έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτόν τον πανικό που ήταν τόσα άτομα εδώ πέρα, στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos την πρώτη…” περιέγραψε.

Μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να είναι πολύς ο καιρός και να μου έχουν λείψει οι δικοί μου, αλλά μου φαίνεται σαν χθες που ήρθα εδώ. Είναι το σπίτι μου αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε πολύ λίγο». Στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του Survivor που ήδη προβάλλεται, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι σε άθλια κατάσταση την ώρα του Συμβουλίου του Νησιού και με κατακκόκινα, πρησμένα από το κλάμα μάτια, λέει: «Επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις όντως έχουν μείνει εδώ πέρα, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι που έχω κρατήσει, πώς μπορείς με έναν άγνωστο να έρθεις τόσο κοντά. Συνειδητοποιώ πως όλο αυτό τελειώνει, Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ