Survivor: Όλοι εναντίον του Σάκη – “Βγήκαν” τα μαχαίρια – ΒΙΝΤΕΟ

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στο Survivor με τους παίκτες να μην συγκρατούν πλέον τα νεύρα τους. Η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι υποψήφιες για αποχώρηση και μία από τις τρεις θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο της Κυριακής. Η κίνηση του Σάκη να προτείνει στον Γιώργο Λιανό να πάρει τη θέση της Μαριαλένας στον “τάκο” είναι αυτή που πυροδότησε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Τι είχε γίνει στο προηγούμενο επεισόδιο; Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να παρέμβει, ζητώντας από τον Ηλία Μπόγδανο, τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή του “Survivor” να πάρει τη θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. “Η Μαριαλένα είναι εδώ από την πρώτη μέρα, είναι το άλλο μου μισό. Έχει περάσει πάρα πολλά, ο πρώτος της στόχος ήταν να φτάσει στο ατομικό και ξέρω πόσο πολύ θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Θέλω πάρα πολύ να πάρω εγώ αυτό το ρίσκο αυτή τη βδομάδα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για αυτό τον άνθρωπο, για όσα μου έχει προσφέρει στο παιχνίδι και στη ζωή μας είναι να πάρω τη θέση της”.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο τρέιλερ χαρακτηρίζει ρεσιτάλ και σόου την παράσταση που έδωσε ο Σάκης στο συμβούλιο. “Μόλις το άκουσα αυτό ψιλο-πάγωσα, γιατί από την μία έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη στηρίξω” αναφέρει ο Ηλίας. Η Καρολίνα με τη σειρά της τονίζει ότι ήταν ρομαντική κίνηση προς την Μαριαλένα, αλλά όχι ρομαντική προς τους άλλους. “Το να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και να νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι χαζοί… Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο” λέει με νόημα ο Ασημακόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ