MasterChef: Ο Διονύσης παραδέχεται ότι έκανε πολλά φάουλ – “Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα”

Μετά τον τελικό του MasterChef, ο Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκε καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” και θέλησε να δώσει απάντηση σε όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον τονίζοντας πως έκανε πολλά φάουλ στη διάρκεια του Διαγωνισμού.

“Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ, ακόμη και για εμένα. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω αλλάξει αρκετά πράγματα… Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος. Αν δεν με ξέρει κάποιος θα πει “ναι, γιατί”;. Έδειχνα αυτό το αυταρχικό μέσα στην κουζίνα, το σκληρό. Μου έβγαινε γιατί ήθελα αυτό που θα βγει στην ομαδική μας να βγει ωραίο, να βγει στην τελειότητα . Εκεί λοιπόν, όλο αυτό μου έβγαινε αρνητικά χωρίς να καταλαβαίνω. Καλό θα ήταν να μην έβγαινε αυτή η επιθετικότητα, αλλά βγήκε, είναι περίεργο” σημείωσε.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Ανούς ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος για όσους τον γνωρίζουν είπε: “Για να το λέει κάτι θα έχει δει. Είμαι πολύ ήρεμος, ακούγεται περίεργο, είμαι στο να κάνουμε κουβέντα, έχω ακούσει ότι δεν μπορώ να κάνω κουβέντα, ότι δεν σηκώνω κουβέντες. Με τον Στέφανο είχαμε έναν μεγάλο τσακωμό στην αρχή, κάτσαμε, μιλήσαμε, είδαμε τα θετικά μας, τα αρνητικά μας, και συνεχίσαμε μαζί και ήμασταν ως το τέλος μαζί. Με τον Γιάννη το ίδιο. Θα κάτσω να μιλήσω, θα αναγνωρίσω το λάθος μου, θα σεβαστώ την άποψη που θα μου πεις τι μπορώ να κάνω να το βελτιώσω, αλλά δεν…” είπε και πρόσθεσε: “Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον Διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι ωραίο να λέμε ότι αυτός αυτός αυτός ίσως από τις κάμερες είναι διαφορετικός. όλοι ήμασταν το ίδιο, όλοι ξέραμε πότε γράφουν οι κάμερες, όλοι ξέραμε πότε μας ακούν, όλοι ξέραμε τα πάντα… Εγώ μπορώ να πω ότι off camera ήμουν πιο σκληρός. Στην κάμερα ήμουν καλά, και αυτό το έχουν πει κι άλλοι… Είναι το πώς βγαίνει το άγχος της κάμερας. Κι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είμαι σφιγμένος, είναι πώς θα το διαχειρστείς όλο αυτό… Δεν είναι εύκολο, πραγματικά δεν ξέρω γιατί έβγαινε έτσι, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι ο Διονύσης ήξερε πώς πρέπει να χειριστεί την κάμερα πώς πρέπει να χειριστεί τον ήχο. Όχι… Ειδικά αυτοί που μπήκανε μετά τις επιστροφές. Εγώ δεν άκουσα τίποτα απ’ αυτούς” υπογράμμισε.

Ξεκαθαρίζοντας τη διαφορά στον χαρακτήρα του, όπως αυτή καταγράφηκε από την αρχή του παιχνιδιού ως τον τελικό, σημείωσε: “Δεν ήταν διαφορετικός χαρακτήρας, ήταν ο ίδιος. Έχουν φύγει όλα, έχουμε φτάσει στον τελικό δεν έχω κάτι να κοντραριστώ, ήμουν με τη Μαργαρίτα, μαγείρεψα με κανένα άγχος. Είτε εγώ θα ήμουν ο νικητής είτε η Μαργαρίτα. Δεν υπήρχε χώρος να έχω σκοτούρες στο κεφάλι μου, να είμαι σκεπτικός, όχι. Ήμουν χαρούμενος, ήμουν εκεί, το ζούσα. Ήταν σημαντικό ότι ήμουν με τη Μαργαρίτα. Ήθελα κι εγώ να το κερδίσει η Μαργαρίτα” ομολόγησε και εξήγησε: “Μα στις προσβλέψεις που είχαμε κάνει τη Μαργαρίτα ήθελα νικήτρια. Το είχα πει από την αρχή, φαινόταν. Έχεις ένα μαγειρικό ταλέντο δίπλα σου, το σέβεσαι. Καταλαβαίνεις την αξία που έχει μαγειρικά και σαν άνθρωπος ο καθένας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ