Survivor-Τριαντάφυλλος: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση – Τι είπε για Σάκη, Μαριαλένα και Λιβάνη

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Τριαντάφυλλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it”. Ο “Ντάφυ” που ήταν 11 φορές υποψήφιος για αποχώρηση, ήταν αποκαλυπτικός και μίλησε για όλα όσα βίωσε στο reality επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας λέγοντας ότι και οι δύο είναι “καψούρια” καθώς επίσης και τι ψιθύρισε στο αυτί του Νίκου Μπάρτζη λίγο πριν από την αποχώρησή του από το Survivor.

“Δόξα τω Θεώ. Είμαι πολύ καλά, πέρασα πάρα πολλά σ’ αυτό το ταξίδι, και χαρές και λύπες!” είπε αρχικά ενώ σημείωσε ότι “είμαι από τους λίγους που έχασα τόσο πολλά κιλά, 21 κιλά”. Περιγράφοντας τις αντιδράσεις των δικών του ανθρώπων όταν τους ανακοίνωσε ότι θα πάει στο reality επιβίωσης, είπε: “Όταν μου έγινε η πρόταση είπα “μάνα, θα πάω στο Survivor”. Μου είπε “είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί εσύ”; Ο πεθερός μου έλεγε “10 μέρες σου δίνω”. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, χωρίς τα πέντε γεύματα και το γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα “Θεέ μου, μην φύγω, ας κάτσω μια εβδομάδα ακόμη για να μην χάσω το στοίχημα”.

Σχολιάζοντας τον χορό με τη χορεύτρια οριεντάλ και την παντόφλα που του έλεγαν ότι θα φάει, είπε: “Έχω μια καταπληκτική γυναίκα. Έχω ένα κορίτσι που έχει χιούμορ. Έχω μια γιατρίνα της ψυχής μου, της ζωής μου, είναι μια υπέροχη γιατρός, με ξέρει 15 χρόνια”, ενώ είπε ότι “μόλις δω τη γυναίκα μου θα την πάρω μια σφιχτή αγκαλιά. Θα έχω αυτά τα δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους… Μια ζωή με παίδευε, τρία χρόνια έκανα για να τη ρίξω, τρία χρόνια για να της δώσω ένα φιλί… Η Δήμητρα δεν ήθελε έναν σαν εμένα, που είμαι τραγουδιστής, που είμαι μέσα στη νύχτα και υπάρχουν πειρασμοί. Και της έλεγα θέλω να είμαστε μαζί, θέλω να σε παντρευτώ. Ερχόταν, πήγαινα να της πιάσω το χέρι, έτρωγα ξύλο. Φαντάσου, μετά από τρία χρόνια δώσαμε φιλί”.

Για τον γιο του είπε “είναι όλη μου η ζωή. Είναι η αγάπη μου η μεγάλη, το φιλαράκι μου. Κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Ήταν ένα τεράστιο στοίχημα πώς θα αντέξω μακριά από το παιδάκι μου. Από εδώ και πέρα να ξέρει ο Νικόλας ότι δεν θα φύγω μακριά του” και αποκάλυψε πως του έχει ενθύμια από τον Άγιο Δομίνικο.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας:

“Είχαν δυο χρόνια σχέσης. Υπάρχει κάτι ωραίο ανάμεσά τους και δυνατό. Ο ένας είναι για τον άλλον. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι. Υπάρχει αληθινή αγάπη… Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα λίγο. Αγαπιούνται τα παιδιά. Είναι και οι δυο καψούρια, αλλά ο Σάκης έκανε πολλά πράγματα για τη Μαριαλένα, άφησε τις δουλειές του για να έρθει να τη βρει, να μπει μέσα, να τη σώσει, να της μιλήσει. Κι εκείνη από τότε που ήρθε ο Σάκης άλλαξε η φάτσα της…”.

Όσο για το αν η σχέση τους είναι στημένη επεσήμανε: “Βγάλτε συμπεράσματα εσείς, τα πτυχία μου τα σκίζω. Πιο στημένο από τις σχέσεις των Amigos υπάρχει;”. Για την εκμυστήρευση του Σάκη σχετικά με τη Μαριαλένα είπε: “Ο Σάκης μου είχε πει ότι την έβλεπε σοβαρά, ότι ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της και ότι θέλει να κάνει παιδί μαζί της. Της έχει πει ότι θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της. Εκείνη κρατούσε μια άμυνα, αλλά δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον. Αν βγω έξω ο Λιβάνης μπορεί να με δείρει κάποια στιγμή. Μου είχε πει πριν να πάμε στο Survivor να την προσέχω. Τι να προσέχω τώρα εγώ; Όταν μπήκε ο Σάκης, ήμουν στην άλλη ομάδα και είχαν έρθει πολύ κοντά. Και όταν πήγα στην άλλη ομάδα και ήμασταν μαζί, ήταν ήδη πολύ κοντά. Με τον Λιβάνη είχαν σχέση έναν μήνα με τον Σάκη δυο χρόνια. Κι από αυτά που είδα ήταν ήδη πολύ κοντά τα δύο παιδιά. Θες να είναι μαζί; Είναι μαζί!”.

Τι είπε για τον Νίκο Μπάρτζη

Αναφερόμενος στον Νίκο Μπάρτζη είπε: “Τι να πω τώρα για τον Νίκο Μπάρτζη που είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν εμένα; Χάρηκαν όλοι που έφυγε ο Νίκος και εγώ πήγα στο αυτί του και του είπα “κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ. Κάτσε να τους το πάρεις γιατί χαίρονται τλώρα που φεύγεις. Το πρόβλημα ήταν ένα, ο Ντάφυ έπρεπε να φύγει. Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ, όσο κι αν πείναγα, οσο γι αν είχα χάσει κιλά, όσο κι αν μου έλειπε η οικογένειά μου, γιατί σεβόμουν τον κόσμο που έστελνε τα sms. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι”.

Για τον Τζέιμς Καφετζή είπε: “Τον Τζέιμς τον συμπαθούσα και σαν παίκτη και πάντα μου άρεσε. Και όταν ήταν στις δύσκολές του μου έλεγε να του τραγουδήσω για να ηρεμήσει. Και πήγαινα πάνω του που ήταν ξαπλωμένος και τραγουδούσα”. Μάλιστα, δήλωσε ενθουσιασμένος που ξεπέρασε το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση είπε: “Ντάνο, είσαι ο μόνος άνθρωπος που σε reality παιχνίδι έχω πιάσει κινητό και έχω ψηφίσει,. Εντάξει Ντάφυς – Ντάνος, κοντά είμαστε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ