Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννου Σεβαστού

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν για τις “Άγριες Μέλισσες” με ένα συγκλονιστικό φινάλε, αφήνοντας τους τηλεθεατές με ανυπομονησία για τον τρίτο κύκλο. Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που αν και… “έφυγε” νωρίς ως Γιάννος Σεβαστός, επέστρεφε στη σειρά στη φαντασία του τηλεοπτικού του πατέρα Γιώργου Γάλλου, Μιλτιάδη Σεβαστού, ο οποίος στο ταραγμένο μυαλό του έβλεπε τον αδικοχαμένο γιο του. Πλέον, με το συγκινητικό τέλος του Μιλτιάδη Σεβαστού, ήρθε και το οριστικό τέλος του Γιάννου, και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποχαιρέτισε τον ήρωά του με ένα μήνυμά του στο instagram: «Ήρθε το τέλος για τον κ. Γιάννο Σεβαστό! Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 2 χρόνια!

Τεράστια συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη που έγινα αυτός ο ήρωας που αγαπήσατε κι υποστηρίξατε τόσο πολύ! Μεγάλο ευχαριστώ στους σκηνοθέτες μας @lefteris_charitos , @spirosmichalo και @patronisss για την καθοδήγηση και τις συμβουλές τους!

Μεγάλο ευχαριστώ στους αυτουργούς αυτής της ιστορίας @melinatsampani , Petros Kalkovalis και την υπέροχη ομάδα τους @vasiakaritinou και @tsmpanis.thomas που δημιούργησαν αυτόν τον υπέροχο ρόλο! Μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη κ. Ντίνα Κάσσου για τα καλά της λόγια και την υποστήριξη της!

Μεγάλο ευχαριστώ στην casting director μας @mirandarostandi για την υπομονή της και το κουράγιο που μου έδινε από την αρχή των casting!Τα καταφέραμε Θεία”!

Μεγάλο ευχαριστώ στον Αντ1 και σ’εσάς που με πιστέψατε χωρίς να με γνωρίζετε @theanokyriaki , George Pofantis και @alex_balasinos!

Μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. 2 συνεργεία .Κάμερες, κοστούμια, μακιγιάζ, μαλλιά, παραγωγή. ΌΛΟΙ τους εκεί, βασικός πυλώνας των Άγριων Μελισσών! Μεγάλο ευχαριστώ στον παραγωγό μας κ. Καραγιάννη για την ευκαιρία που μου έδωσε! Τέλος ένα Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συναδέλφους μου. Τα υπέροχα Μελισσόπουλα! Χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα!

Αυτά…Εις το επανιδείν

Εις τα επόμενα….

Υγ Έρχεται 3ος κύκλος συγκλονιστικός!

Το νου σας!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ