Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο Λευτέρης Χαρίτος για το φινάλε της σειράς

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Το φινάλε θα είναι συγκλονιστικό, καθώς σύμφωνα με τα spoilers κάποιοι από τους ήρωες θα πεθάνουν, ενώ η ζωή των αδελφών Σταμίρη θα αλλάξει για πάντα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και έκανε αποκαλύψεις για τα τελευταία επεισόδια, ενώ αναφέρθηκε και στην είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη.

“Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει σχεδόν όλα τα γυρίσματα. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Χαρίτος και πρόσθεσε:

“Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ. Στο τέλος πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει. Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα”.

Ο ρόλος του Αιμίλιου Χειλάκη

Σχετικά με την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη στη σειρά, ο σκηνοθέτης υπογράμμισε: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Δούκα και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

Να σημειωθεί ότι στην τρίτη σεζόν, η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων. «Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη, ένα από αυτά είναι και η Λέρος. Θα είναι μια νέα σειρά υπό μία έννοια. Όλες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η έλευση της δικτατορίας είναι ένα νέο τραύμα για όλους”, κατέληξε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ