Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στον Snik μετά την πρωτοφανή επίθεση στο “Πρωινό”

Στον Snik απάντησε εμμέσως πλην σαφώς η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Υπενθυμίζεται ότι ο ράπερ αντέδρασε έντονα για ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο “Πρωινό” τη Δευτέρα το πρωί, σύμφωνα με το οποίο πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Τζια με γοητευτική συνοδό. Ο Snik ανέβασε βίντεο στα stories του στο Instagram, όπου βρίζει με χυδαίες εκφράσεις τους συντελεστές της εκπομπής:

Με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις της πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Φαίη Σκορδά έκανε ένα καυστικό σχόλιο “φωτογραφίζοντας” τον Snik.

“Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει” είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Η επίθεση του Snik

“Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε”, ανέφερε μεταξύ άλλων στα βίντεο που ανέβασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ