MasterChef spoiler: Ποιος παίκτης θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του MasterChef. Μετά την αποχώρηση του Παύλου και του Αλέξανδρου, στο ριάλιτι μαγειρικής παραμένουν ο Διονύσης, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη φιναλίστ του τελικού και στις δοκιμασίες περιμένει υπομονετικά στον εξώστη προκειμένου να μάθει ποιος θα είναι ο “αντίπαλός” της.

Η Μαρίνα προηγείται με έναν βαθμό του Διονύση. Ωστόσο, μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική τους βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταστάσεις ανατρέπονται στο ριάλιτι μαγειρικής και αρκετά δυνατοί παίκτες έχουν δει την πόρτα της εξόδου εξαιτίας κάποιας αστοχίας σε δοκιμασία.

Σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η Μαρίνα θα αποχωρήσει στον ημιτελικό. Έτσι, στον μεγάλο τελικό η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα διεκδικήσουν το έπαθλο του MasterChef.

Ο τελικός έχει μαγνητοσκοπηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του εκτός από το τελευταίο μισάωρο που θα γίνει ζωντανά. Είναι μια πάγια επιλογή του καναλιού για να αποφευχθεί η διαρροή του ονόματος του μεγάλου νικητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ