Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα του μεγάλου τελικού για Ελλάδα και Κύπρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική πρόβα στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ για τον τελικό του 65ου διαγωνισμού της Εurovision που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 22 Μαΐου 2021, με την Ελλάδα και την Κύπρο να παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα.

H Stefania που το βράδυ της Πέμπτης πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, θα εμφανιστεί στη 10η θέση του τελικού, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξει την βραδιά του τελικού.

Η σειρά εμφάνισης του τελικού:

1. Κύπρος

2. Αλβανία

3. Ισραήλ

4. Βέλγιο

5. Ρωσία

6. Μάλτα

7. Πορτογαλία

8. Σερβία

9. Ην. Βασίλειο

10. ΕΛΛΑΔΑ

11. Ελβετία

12. Ισλανδία

13.Ισπανία

14. Μολδαβία

15. Γερμανία

16. Φινλανδία

17. Βουλγαρία

18. Λιθουανία

19. Ουκρανία

20. Γαλλία

21. Αζερμπαιτζάν

22. Νορβηγία

23. Ολλανδία

24. Ιταλία

25. Σουηδία

26. Άγιος Μαρίνος

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Stefania

Εκτός από την κρυστάλλινη φωνή της Στεφανίας, τις εντυπώσεις στον Β’ ημιτελικό της Eurovision έκλεψε η συνολική σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού.

Παπαρίζου: Ανεβαίνει ξανά στη σκηνή της EurovisionΗ Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στη Eurovision για μία και μοναδική εμφάνιση μαζί με πέντε ακόμη νικητές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Τι δείχνουν τα στοιχήματα του τελικού

Εκτός 10αδας και συγκεκριμένα στην 14η θέση της τελικής κατάταξης δίνουν τα προγνωστικά το τραγούδι της Ελλάδας. Η Κυπρος με το “El Diablo” εξακολουθεί να παραμένει για τα στοιχήματα μία από τις 10 καλύτερες συμμετοχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ