Survivor – Θερμή υποδοχή για τον Τζέιμς στη Ρόδο: “Έκλαιγα στο αεροπλάνο” – ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Ροδίτες στον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος έφτασε στο νησί του. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, έγινε δεκτός από τους συντοπίτες του σαν να είναι ο μεγάλος νικητής. Στο Φαληράκι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος που τον αποθέωνε. Στο πλευρό του είχε και την συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Νωρίτερα και στο αεροδρόμιο της Ρόδου συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος για να υποδεχθεί τον αγαπημένο του Τζέιμς. Μάλιστα τραγουδούσαν το τραγούδι της “Μπλε Ομάδας” του Survivor, φώναζαν το όνομά του και ορισμένοι ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

Κατά την άφιξή του από τον Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα το Σάββατο, ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε στους δημοσιογράφους για τα σχόλια του κόσμου και είπε “συγκινήθηκα πολύ με τα σχόλια του κόσμου. Έκλαιγα μέσα στο αεροπλάνο”.

Σε ερωτήσεις σχετικά με τον Άλεξ Παππά, αλλά και για το εάν θα μοιραζόταν το έπαθλο με τον Νίκο Μπάρτζη δεν απάντησε. Αρκέστηκε να πει μόνο για την πτήση του ότι ήταν πολύ καλή και ότι ευχαριστεί για το ενδιαφέρον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ