Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τέλος απο τον “Τροχό της Τύχης”

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στον “Τροχό της Τύχης”, αποτελεί παρελθόν από το τηλεπαιχνίδι. Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, ήταν μία απόφαση που φαίνεται πως της ανακοινώθηκε και εκείνη την αποδέχτηκε.

«Η Βάλια ήταν μία κοπέλα που έκανε εντύπωση πολύ θετική σε όλους ωστόσο το ταξίδι της αυτό με τον Τροχό της τύχης και το Star φαίνεται ότι ολοκληρώνεται εδώ… θα έλεγα ότι δεν ήταν μία απόφαση από κοινού, αλλά της ανακοινώθηκε και το δέχθηκε με χαμόγελο…Στον τροχό υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης, αλλάζουν τα πάντα, γκρεμίσανε και το σκηνικό, ήθελαν μάλλον να αλλάξουν και το κορίτσι και ήδη έχουν ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά…» περιέγραψε.

Μάλιστα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεργάζεται με την Έλενα Χριστοπούλου, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και άλλες κοπέλες από τον χώρο.

Η Βάλια διατηρεί σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash και πρόσφατα το ζευγάρι νόσησε με κορονοϊό.

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά. Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef», είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ