“Φωλιά των Κου Κου”: Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή – “Λύγισε” η Κατερίνα Καραβάτου

Την αποχώρησή του από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” έπειτα από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο Κρατερός Κατσούλης. Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής εκπομπής. “Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά γιατί είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολλή χαρά, συγκίνηση, αγάπη και τρυφερότητα, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το STAR, για ακόμη μια φορά” ανέφερε ο ηθοποιός, λέγοντας πως επιστρέφει στην πρώτη του αγάπη, την υποκριτική.

“Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό και να υπάρξουν παρερμηνείες. Κάποιος θα πει “γιατί τώρα και δεν περίμενες να τελειώσει η σεζόν” Και αυτό υπάρχει απάντηση και είναι και ο κύριος λόγος. Διότι, υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και υπάρχουν ανάγκες γυρισμάτων που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω” τόνισε μεταξύ άλλων ο Κράτερος Κατσούλης και αναφέρθηκε στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Η σύζυγός του και συμπαρουσιάστρια του Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε την ώρα που μιλούσε και ξέσπασε σε κλάματα. “Υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο” είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το απόσπασμα

Με την ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της Reallife που ανέφερε ότι το STAR μπαίνει σε τροχιά ανανέωσης όσον αφορά στην πρωινή του ζώνη. Το συμβόλαιο του πρωινού διδύμου Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο για την ώρα δεν έχει τεθεί ακόμα το θέμα της ανανέωσής του. Από την πλευρά του Star δεν υπάρχει σαφής απάντηση σχετικά με το αν το κανάλι επιθυμεί να συνεχίσει το πρωινό μαγκαζίνο στη σημερινή του μορφή. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται εναλλακτικές, καθώς και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα για το ενδεχόμενο ανάληψης της πρωινής ζώνης. Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι το κανάλι να οδηγηθεί σε πλήρη ανανέωση της πρωινής ζώνης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ