Άγριες Μέλισσες: Το spoiler για τη συνέχεια της σειράς – Τι θα δούμε τη Δευτέρα του Πάσχα

Οι “Άγριες Μέλισσες” δεν θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Έτσι η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει με νέο επεισόδιο την Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου. Το Πρωινό έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Θα δούμε τον Μάνο Βόσκαρη να επιστρέφει δυναμικά στο σενάριο. Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, χθες, τον επισκέφθηκε στη φυλακή η μοναχή Ευσεβία. Είναι μια γυναίκα που κρύβει πολλά μυστικά και θα προκαλέσει πολλές ανατροπές στη συνέχεια. Η γυναίκα αυτή συνδέεται με το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη και γνωρίζει ένα μυστικό που τον αφορά άμεσα και εκείνος το αγνοεί. Το μυστικό αυτό συνδέεται και με την Σοφούλα.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση μέσα από την φυλακή. Η πληροφορία όμως που κυκλοφόρησε ότι επιστρέφει στο Διαφάνι δεν ισχύει.

Η Σοφούλα πηγαίνει στο μοναστήρι, όπου γνωρίζει την μοναχή και οι δυο τους θα έχουν μια αποκαλυπτική συζήτηση. Η Σοφούλα θα λάβει και ένα γράμμα από τον Άγγελο, ο οποίος δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να την πείσει να επιστρέψει στο χωριό και σε εκείνον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ