Survivor: ‘Εξαλλος ο Παύλος Γαλακτερός με τον Τριαντάφυλλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παύλος Γαλακτερός είχε κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ έως τώρα στο Survivor. Δεν είχε εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις και ίντριγκες, σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ακόμη και όταν οι συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα, με εξαίρεση τη Μαριάνθη, έβγαλαν στη… σέντρα τον Τριαντάφυλλο, εκείνος απέφυγε να πει οτιδήποτε εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή.

Στο σημερινό επεισόδιο, όμως, θα δούμε τον Παύλο Γαλακτερό να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο και να λέει ότι πλέον έχει πάψει να τον σέβεται.

“Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι με τον ίδιο μέρα μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε (σ.σ. ο Τριαντάφυλλος). Εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα! και ξαφνικά το παίζει θύμα…”.

Στη συνέχεια ο Παύλος ακούγεται να λέει στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο: “Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου, επειδή τον έχει δει τρεις φορές”.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει: “Τολμάς να πεις ότι εγώ ξέρω τον πατέρα σου και θα στο πει και ο ίδιος επειδή έχει πάει δύο φορές σε live…”.

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του τονίζει στην κάμερα: ” Θεωρώ ότι και τον Παύλο μερικές φορές τον χρησιμοποιούν στραγητικά για να νευριάσω και να δείξω κάτι άλλο. Και καλά εσύ ο πιο μεγάλος τα βάζεις με έναν πιτσιρικά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ