Νίκος Ψαρράς: Ήμουν μπροστά στο περιστατικό που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί στον εργασιακό τους χώρο.

Μάλιστα ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε και στο περιστατικό που περιέγραψε δημόσια η Ζέτα Δούκα, για την δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Σε αυτή την μεγάλη παύση που έχουμε στο θέατρο, διαβάζω σχόλια του τύπου ότι έτσι είναι το Ελληνικό θέατρο. Όχι δεν είναι ο θεατρικός κόσμος έχει ανθρώπους διαβασμένους, ασκημένους για την τέχνη τους, δίκαιους. Υπάρχουν και εξαιρέσεις που τις ακούμε κάθε ημέρα και από μία. Μου δίνετε το βήμα για να μιλήσω για όλα αυτά που συμβαίνουν… Θα πρέπει η βία ότι μορφή και αν έχει, λεκτική σωματική σεξουαλική να πάψει, θα πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς για να αποδίδουμε στην δουλειά μας. Δεν αξίζει αυτό σε κανέναν μας και πολύ περισσότερο στα παιδιά που μεγαλώνουμε τους χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο».

Ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα, στην πρώτη καταγγελία που έγινε από την Ζέτα Δούκα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας… Αν γίνει δίκη θα πω την αλήθεια για όλη την χρονιά για αυτά που έχουν γίνει… Εγώ ήμουν παρών και στην στιγμή με το περιστατικό που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα, αντέδρασε όπως έπρεπε… από εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε τότε. Είχε εκείνη την χρονιά σκοτωθεί ένα παιδί, εμείς παίζαμε στο κέντρο της Αθήνας… ήταν μία κατάσταση πολύ περίεργη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ