-
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
10:56 μμ, Τετάρτη 03 Φεβ 2021 10:56 μμ, Τετάρτη 03 Φεβ 2021Media
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Από περίπου πόσα λουλούδια κρόκου παράγεται ένα κιλό σαφράν;
- Σε ποια περιοχή της Ελλάδας θα δοκιμάσουμε λαχανιά;
- Με ποιο εργαλείο κουζίνας συνδέεται ο όρος «οροσιγκάνε»;
- Από την εποχή ποιου βασιλιά της Γαλλίας λέγεται ότι χρονολογείται η μπαγκέτα;
- Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται οι μικρές τηγανίτες μπλινί;
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
σχολίασε κι εσύσχετικά άρθρα