Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (31/1/2021)

Με τίτλο: «“Πόλεμος” 30 ημερών με τον ιό!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το plan b των Βρυξελλών για να μην τιναχθεί στον αέρα η πανευρωπαϊκή εμβολιαστική εκστρατεία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Συναγερμός από τη διπλή απειλή των καθυστερήσεων στους εμβολιασμούς και της αύξησης των κρουσμάτων.

– Κρίσιμος ο Φεβρουάριος για να αποφύγουμε το τρίτο κύμα της πανδημίας, λένε στην «R» κορυφαίοι επιστήμονες.

-«Να προμηθευτούμε εμβόλια από Ρωσία και Κίνα, εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων», δηλώνει στην «R» ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος.

-«Oσο καθυστερούν οι εμβολιασμοί, υπάρχει ο κίνδυνος να μεταλλαχθεί ο ιός και να μην είναι αποτελεσματικά τα υφιστάμενα εμβόλια», προειδοποιεί ο καθηγητής Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Γιατί ο Ερντογάν θέλει τώρα διάλογο. Η μεταστροφή της Αγκυρας, τα ανοίγματα σε Αθήνα και Ε.Ε. και οι φόβοι για τις επόμενες κινήσεις του Μπάιντεν. Τι λέει στην «R» ο Τούρκος δημοσιογράφος Τσαν Ντουντάρ για τα πολιτικά αδιέξοδα του γιαλαντζί σουλτάνου.

– Οι Γάλλοι ετοιμάζουν νέα πρόταση για φρεγάτες. Τεχνικά κλιμάκια από το Παρίσι έρχονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις.

Μάκης Βορίδης: «Oι εκλογές θα γίνουν στη συνταγματική λήξη της κυβερνητικής θητείας. Η κυβέρνηση απολαμβάνει ευρείας στηρίξεως του λαού και του Κοινοβουλίου».

Εφη Αχτσιόγλου: «Το πρόβλημα των χρεών της πανδημίας έχει καταστεί τόσο εκρηκτικό, που, αν δεν αντιμετωπιστεί ριζικά, υπονομεύει οποιαδήποτε δυναμική για ανάπτυξη».

– Αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους λογαριασμούς . Τι προβλέπει το σχέδιο του υπ. Οικονομικών.

– Αντίο, Βασίλη. Η οικογένεια του Real Group αποχαιρετά τον Β. Τριανταφύλλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

– Συγκλονίζεται το θέατρο από τις καταγγελίες. Ντόμινο αποκαλύψεων από γνωστές ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κ. Σπυρόπουλο και ψυχολογική και σωματική βία από τον Γ. Κιμούλη.

– Μίνα Παπαθεοδώρου – ΒΑΛΥΡΑΚΗ: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Σήφης έπεσε μόνος του στη θάλασσα». Τι είπε στους λιμενικούς που ερευνούν την υπόθεση η σύζυγος του πρώην υπουργού Σ. Βαλυράκη.

– Βιασμός 11χρονης από τον προπονητή της. «Απειλούσε την κόρη μας». Τι κατέθεσαν στη Δικαιοσύνη οι γονείς της νεαρής αθλήτριας. Αμετανόητος και προκλητικός στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ