GNTM – Spoiler: Ποιος παίκτης μένει εκτός τριάδας

Κορυφώνεται η αγωνία για τον μεγάλο τελικό του GNTM όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μόδας. Τα μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό και να διαγράψουν την καλύτερη πορεία είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Όπως έγινε γνωστό, στο αποψινό επεισόδιο θα υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή καθώς μετά την πρώτη δοκιμασία θα υπάρξει αποχώρηση και, έτσι, μόνο τρεις από τους τέσσερις φιναλίστ θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο που θα κρίνει τον νικητή.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμασία θα έχει να κάνει με τρεις διαδοχικές πασαρέλες, όπου οι παίκτες θα περπατήσουν φορώντας τρία διαφορετικά σύνολα από Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Στο τέλος της πασαρέλας, ένας παίκτης θα φύγει και οι υπόλοιποι θα προχωρήσουν σε μια διπλή φωτογράφιση με τον Δημήτρη Σκουλό, η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα και τον νικητή.

Σύμφωνα με διάφορα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα του GNTM θα είναι ο Αιμιλιάνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ