Μεγάλα δώρα για τους ακροατές του Real Fm 97,8: Δύο μοναδικά έργα του Κωστή Γεωργίου

Αυτή τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2 τυχεροί ακροατές του Real Fm 97,8 θα κερδίσουν 2 μοναδικά έργα του δημιουργού Κωστή Γεωργίου.

  • Το γλυπτό « METEORON» είναι ένα μοναδικό χειροποίητο έργο 1/1 και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο έργο σαν το συγκεκριμένο. Προέρχεται από την νέα σειρά γλυπτών μου υπό τον γενικό τίτλο «DANCERS IN DREAMLAND». Θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας ύμνος στην ζωή, στην αισιοδοξία και στην Ηρακλειτική έννοια της ισορροπίας και του μέτρου, που ορίζει θετικά ή αρνητικά την ζωή μας!
  • Το «TAURUS» είναι ένα μοναδικό έργο ζωγραφικής (λάδι σε μουσαμά) το οποίο εντάσσεται στην εμβληματική σειρά «GLADIATORIS». Τα έργα αυτής της ενότητας περιγράφουν το πάθος, την ένταση και τον αγώνα της επιβίωσης στη ζωή. Έργα αυτής της σειράς έχουν βραβευθεί και βρίσκονται σε συλλογές μουσείων στην Ευρώπη, Κίνα, Ιαπωνία κλπ.

Ο Κωστής Γεωργίου είναι ένας εμβληματικός και καταξιωμένος δημιουργός με έντονη διεθνή εικαστική δράση και παρουσία κυρίως εκτός Ελλάδος.

Έργα του έχουν εκτεθεί στα μεγαλύτερα μουσεία και γκαλερί του κόσμου στην Ευρώπη, την Κίνα, την Αμερική, την Ιαπωνία, τον Καναδά και ασφαλώς της Ελλάδας. Γλυπτά του μνημειακών διαστάσεων είναι εγκατεστημένα σε κεντρικές πλατείες, νοσοκομεία, τράπεζες και δρόμους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του πλέον των 100 ατομικών εκθέσεων και περισσότερες από 300 ομαδικές σε σπουδαία μουσεία, γκαλερί και ιδρύματα τέχνης σε όλο τον κόσμο και τα έργα του συμπεριλαμβάνονται σε σπουδαίες διεθνείς και Ελληνικές συλλογές. Έργα του πλειστηριάζονται στους SOTHEBY’S- BOHNAMS -CHRISTIE’S.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός, στέλνοντας ένα μήνυμα για το διαγωνισμό μπαίνετε στην κλήρωση για αυτά τα μοναδικά έργα αξίας 5.000 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ