Netflix: Σταθερά στο Top10 το “Το Αίμα του Δία” – Η σειρά που αποθεώνει την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις 1,5 μήνα μακρυά και όλο και περισσότερες εορταστικές σειρές και ταινίες κάνουν την εμφάνισή του στις δέκα πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες στην ελληνική έκδοση του Netflix.

Σταθερά στην πρώτη τριάδα του Top10 παραμένει η πρωτότυπη animated σειρά του Netflix, “Το Αίμα του Δία”, η οποία είναι βασισμένη στην ελληνική μυθολογία. To “Emily in Paris” δε λέει να “πέσει” από το Top10, και συνεχίζει να βρίσκεται στις προτιμήσεις των χρηστών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλον τον κόσμο.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. The Garfield Show

O τεμπέλης, χοντρούλης γάτος Γκάρφιλντ ζει με τους δικούς του όρους, πειράζοντας ανελέητα τον σπασίκλα ιδιοκτήτη του, Τζον, και βασανίζοντας τον χαζό σκύλο Όντι.

9. Χαμένη

Αναζητώντας την κόρη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής, ο Αντόνιο πυροδοτεί εξελίξεις που επηρεάζουν πολλούς όταν κανονίζει να μπει σε μια φυλακή της Κολομβίας.

8. Η Έμιλι στο Παρίσι

Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

7. Ψυχίατρος

Στη Νέα Υόρκη του 1896, ο αρχηγός της αστυνομίας Θίοντορ Ρούζβελτ απευθύνεται στον ψυχολόγο Λάζλο Κράιζλερ για να πιάσει έναν δολοφόνο που επιτίθεται σε άστεγα αγόρια.

6. Χριστούγεννα κατά παραγγελία

Ένας αρχιτέκτονας φιλοξενεί την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα και προσλαμβάνει μια συντονίστρια εορτών που τελικά δεν θα φέρει μόνο γιορτινά στολίδια στη ζωή του.

5. Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

4. Βάρβαροι

Οι πεποιθήσεις ενός Ρωμαίου αξιωματούχου, που είναι διχασμένος ανάμεσα στην ισχυρή αυτοκρατορία που τον ανέθρεψε και τη φυλή του, οδηγούν σε μια επική ιστορική μάχη.

3. Το Αίμα του Δία

Η νέα anime σειρά του Netflix που αποθεώνει την Ελλάδα. Ένας κοινός θνητός στην Αρχαία Ελλάδα, ο Ήρων, ανακαλύπτει την αληθινή κληρονομιά του ως γιος του Δία και τον σκοπό του: να σώσει τον κόσμο από μια στρατιά δαιμόνων.

2. Bronx

Ανάμεσα στην αστυνομική διαφθορά και τον πόλεμο των συμμοριών της Μασσαλίας, ένας αστυνομικός πρέπει να προστατεύσει την ομάδα του παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του.

1. Το Γκάμπι της Βασίλισσας

Δεκαετία του 1950. Σ’ ένα ορφανοτροφείο, ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ