Ανακοίνωση αδελφών Αθανασιάδου για Ναυτεμπορική

Ουδεμία συμφωνία υφίσταται ή επιδιώκεται να υπάρξει με τον κ. Ιωάννη Φιλιππάκη ή/και τις εταιρίες αυτού, αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας Παραπολιτικά του Σαββάτου 24.10.2020 με τίτλο «Ο Φιλιππάκης διεκδικεί μαζί με τις Αθανασιάδου τη Ναυτεμπορική» θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Ουδεμία συμφωνία υφίσταται ή επιδιώκεται να υπάρξει με τον κ. Ιωάννη Φιλιππάκη ή/και τις εταιρίες αυτού.

2. Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι η τιμαριοποίηση και η βίαιη εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της Ναυτεμπορικής απομειώνει την προστιθέμενη αξία που έχει μια καθετοποιημένη εκδοτική επιχείρηση υπονομεύοντας τη βιωσιμότητα οποιουδήποτε σοβαρού εγχειρήματος.

3. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι γρήγορα θα ανακληθεί/εξαφανιστεί μια απόφαση όνειδος που ουδόλως έλαβε υπόψη της όχι μόνον τις δικές μας αιτιάσεις, αλλά και τη ρητή άρνηση του Ελληνικού Δημοσίου και του ΕΦΚΑ. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι σύντομα πρέπει να δημιουργηθούν εξειδικευμένα εμπορικά τμήματα στα δικαστήρια, με καταρτισμένους δικαστές που θα μπορούν να κατανοούν αριθμούς και ισοζύγια.

Αδελφές Αθανασιάδου”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ