φλΕΡΤ: Θετικός στον κορονοϊό ο Λάμπρος Κωνσταντάρας – Τι συμπτώματα έχει – ΒΙΝΤΕΟ

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας με αποτέλεσμα η εκπομπή φλΕΡΤ να μην μεταδοθεί χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ την Πέμπτη ανέφερε ότι «μετά την εμφάνιση, χθες το βράδυ, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της ομάδας του “φλΕΡΤ”, η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα, ήδη από χθες βράδυ, έγινε ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και από το πρωί υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ενημέρωσε πως έχει ήπια συμπτώματα και συνέστησε σε όλους προσοχή. Αν και όπως είπε ο ίδιος τηρούσε τα μέτρα προστασίας βρέθηκε θετικός στον ιό.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερα φορά που αναβάλλεται η εκπομπή φλΕΡΤ λόγω κούσματος κορονοϊού. Η πρώτη φορά ήταν λίγο πριν από την πρεμιέρα της η οποία μάλιστα είχε αναβληθεί.

Δείτε το μήνυμα του δημοσιογράφου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ