Η απάντηση Χατζηνικολάου στα τρολ του Διαδικτύου – ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του απάντηση στα τρολ του Διαδικτύου έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας με τον Γιώργο Παπαδάκη την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Στο ρεπορτάζ δείξαμε την καλή πλευρά των κοινωνικών δικτύων, υπάρχει και μια φασίζουσα πλευρά στο twitter κατά τη γνώμη μου. Σήμερα, είδα έκπληκτος τη φωτογραφία μου μαζί με τον Κασιδιάρη από μια συνέντευξη που έγινε κατ’ επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν και όπου χαμογελώ τη στιγμή που μου λέει ότι “ελπίζω να μην με ξαναβγάλετε σε δύο χρόνια”. Έρχεται, λοιπόν, κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολ του Διαδικτύου, παίρνει τη φωτογραφία, που εγώ γελώ ειρωνικά όταν ο συγκεκριμένος έλεγε ότι θα τον ξαναβγάλω σε δύο χρόνια και τη δημοσιεύει για να υπαινιχθεί ότι εγώ χάιδευα τη Χρυσή Αυγή” υπογράμμισε και πρόσθεσε:

“Δοθείσης της ευκαιρίας να πω ότι είμαι ο πρώτος που αποκάλεσε “Φύρερ” τον Μιχαλολιάκο σε μία επίσης αναγκαστική συνέντευξη στο Alter, όταν ο Μιχαλολιάκος ήρθε με εξώδικο και με την απειλή προστίμων του ΕΣΡ γιατί δεν τον βγάζαμε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Και όταν με ρώτησε γιατί χαμογελώ ειρωνικά, μιλούσε για Πολιτοφυλακή στην Αθήνα, μιλούσε για Πολιτοφυλακή και γελούσα ειρωνικά. Και μου λέει “γιατί γελάτε;”. Λέω “γιατί έτσι θέλω. Ποιος είσαι εσύ; Είσαι ο Φύρερ που θα μου πεις να μην γελάω;”. Και το ίδιο βράδυ δυσκολεύτηκα να φτάσω στο σπίτι μου καθώς στη Γέφυρα της Βαρυμπόμπης υπήρχε μία ομάδα Χρυσαυγιτών με ρόπαλα” αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου επισημαίνοντας ότι “όλα τα πράγματα έχουν το όριό τους”.

Δείτε το βίντο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ