“Άγριες Μέλισσες”: Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μπαίνει στη σειρά – Ο ρόλος της και οι καταιγιστικές εξελίξεις

Μητέρα της Μαρίας Κίτσου στη φυλακή θα είναι η Αλεξάνδρα Παντελάκη η οποία θα κρατήσει έναν κρίσιμο ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα, καταδικασμένη για φόνο που η ιστορία της θα συγκινήσει και τον πιο σκληρό τηλεθεατή. Θα γίνει φύλακας – άγγελος της Ελένης, η οποία θα περάσει βασανιστήρια από τον διευθυντή της φυλακής Μάνο Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης), που θα τη βιάσει, θα την αφήσει έγκυο και θα την αναγκάσει βίαια να κάνει έκτρωση μέσα στη φυλακή.

“Είμαι ευτυχής που μπαίνω στις Άγριες Μέλισσες και η χαρά μου είναι διπλή γιατί συνεργάζομαι με τη Μαρία Κίτσου και στο θέατρο και στην τηλεόραση” δηλώνει η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην εφημερίδα “On Time”.

Όπως λέει η ίδια “είμαι η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή, και θα αναπτύξω μια πολύ ανθρώπινη και τρυφερή σχέση μαζί της. Θα την αγαπήσω την Ελένη σαν πραγματικό παιδί μου και θα κάνω τα πάντα για εκείνη, θα τη βοηθήσω να δραπετεύσει. Όμως για να φτάσουμε ως εκεί θα γίνουν πολλά. Θα οργανώσουμε μαζί απεργία πείνας μέχρι και εξέγερση στη φυλακή για να καλυτερεύσουμε τις άθλιες συνθήκες εξαιτίας του διευθυντή της, Βόσκαρη. Η Ελένη θα έρθει κοντά μου, θα με καταλάβει, θα με μάθει γράμματα. Θα δημιουργήσουμε μαζί μια βιβλιοθήκη στη φυλακή. Υπάρχουν πολύ ανθρώπινες, συγκινητικές σκηνές μεταξύ μας, αλλά και σκληρές, δραματικές στιγμές και μεγάλες ανατροπές. Την τραγική ιστορία μου την αποκαλύπτω μόνο στην Ελένη και είναι εξίσου συγκλονιστική με τη δική της. Νομίζω ότι όταν οι τηλεθεατές μάθουν τι μου έχει συμβεί, θα πουν “να αγιάσουν τα χεράκια της”” τονίζει η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ