Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Η Δρόσω εκδίδεται στην Τρούμπα

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” με τον δεύτερο κύκλο να αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία και προσμονή.

H μικρή αδελφή Σταμίρη, η Δρόσω, φεύγει ώστε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα στην Αθήνα για να γίνει τραγουδίστρια, αλλά καταλήγει στα καταγώγια της Τρούμπας. Όπως γράφει το TV Έθνος έπειτα από μια πολύ δύσκολη γέννα θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το οποίο θα δοθεί στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο για να το μεγαλώσουν.

Στην έναρξη του β’ κύκλου τα ίχνη της Δρόσως έχουν χαθεί.Έχει εγκαταλείψει το «Διαφάνι» για να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια. Άλλωστε, έχει εξαιρετική φωνή και μια πολύ ελκυστική παρουσία. Σύμφωνα όμως με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν, σύμφωνα με το TV Έθνος, η ζωή της επιφυλάσσει άλλη μοίρα. Στον δεύτερο κύκλο μεταφερόμαστε στο 1965 και πλέον σκηνιό της σειράς είναι τόσο το Διαφάνι όσο και ο Πειραιάς. Συγκεκριμένα η Τρούμπα όπου η Δρόσω θα έχει καταλήξει να εκδίδεται σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της περιοχής. Όλοι οι συντελεστές προς το παρόν για τη συγκεκριμένη ιστορία τηρούν σιγή ιχθύος και τα σχετικά γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Δρόσω στην Τρούμπα, θα έχει αλλάξει πλέον όνομα και φυσικά θα κρύβει από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ