Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: “Κάνω πολλή ώρα μπάνιο – Μου έχει μείνει απωθημένο” – ΒΙΝΤΕΟ

To πρώτο Survivor στον ΣΚΑΪ το 2017 έκανε τρομερά νούμερα τηλεθέασης. Όλοι οι Έλληνες κάθε βράδυ καθόντουσαν αναπαυτικά στους καναπέδες τους και παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης.

Όπως ήταν λογικό, και για τους παίκτες το παιχνίδι ήταν μία μοναδική ευκαιρία να γίνουν γνωστοί και να εκτοξεύσουν τις μετοχές τους στην ελληνική showbiz. Τέτοια επιτυχία γνώρισε και ο Bo μέσα από το Survivor.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, ο γνωστός ράπερ, το σώμα του οποίου άλλαξε εντυπωσιακά, παραδέχθηκε πως πριν από το reality επιβίωσης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

«Μετά το παιχνίδι πήρα το μεγαλύτερο κασέ, γιατί απασχολούσα πολύ τα media. Νομίζω ήθελαν να με δουν πιο πολύ, το να με ακούσουν ήρθε σε δεύτερη μοίρα, αλλά τους το έβαζα θέλουν δεν θέλουν να το ακούν. Πριν από εκείνο το παιχνίδι, να ξέρεις, δεν ήμασταν πολύ καλά οικονομικά. Εγώ, αλλά βάζω και την οικογένειά μου, βάζω και τους δικούς μου. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τους βοηθάω οικονομικά όσο μπορώ» αποκάλυψε ο Bo.

Όταν ερωτήθηκε πόση ώρα κάνει να ετοιμαστεί για να βγει το βράδυ, ο γνωστός ράπερ εξομολογήθηκε: «Κάνω 8 λεπτά να ετοιμαστώ και να βγω για βράδυ, αλλά κάνω μπάνιο πιο πολλή ώρα γιατί μου έχει μείνει απωθημένο από το παιχνίδι».

«Αν με καλέσουν θα πάω στο All Star Survivor», κατέληξε ο Bο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ