Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: Κατά τη διάρκεια της καραντίνας κοινώνησα πέντε φορές “λαθραία” – ΦΩΤΟ

Κόντρα στο ρεύμα πήγε κατά τη διάρκεια της καραντίνας ένας από τους πλέον δημοφιλείς τραγουδιστές τη δεκαετία του ’70, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

O λόγος για τον Γιώργο Κοινούση, ο οποίος δήλωσε πως τις ημέρες της πανδημίας δεν έλαβε κανένα μέτρο για να προστατευτεί από τον κορονοϊό. Έχοντας εκφράσει χρόνια τη μεγάλη πίστη του στο Θεό, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως «δεν έλαβα κανένα μέτρο». «Η πίστη μου ήταν τόσο δυνατή που δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω στην εκκλησία με τη μάσκα του … Ζορό στο πρόσωπο, σαν μασκοφόρος», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Μασκοφόροι είναι μόνο οι ληστές. Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή».

«Για μένα πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο θα έπρεπε να ήταν ότι οι εκκλησίες γεμίζουν από κόσμο τις Κυριακές, κοινωνούν και κανείς δεν έχει κολλήσει. Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα 5 συνεχόμενες φορές «λαθραία» και δεν έπαθα τίποτα απολύτως. Ναι, κοινώνησα κεκλεισμένων των θυρών!», υπογράμμισε αναφερόμενος στη Θεία Κοινωνία και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν να μας απαγορεύσουν να αγκαλιαζόμεστε; Να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλο;».

Πηγή: Espresso

Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ